Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Těhotná Agáta se chystá prozradit pohlaví miminka: Bude to kluk, mají jasno lidé

Bylo vidět i její bříško.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
dítě

Agáta Hanychová (37) na svém Instagramu přislíbila, že do konce týdne sdělí lidstvu, jestli se jí narodí malý Soukup, nebo Soukupová. Její "holčičky" mají ale už teď jasno a s odkazem na lidové rčení tvrdí, že Agáta čeká chlapečka.

Agáta Hanychová (37) se brzy stane matkou třetího potomka a stejně jako u předchozích dětí dodržela tradici soukromého tatínka. Otcem syna Kryšpína je hráč amerického fotbalu Mirek Dopita, otcem dcery Mii je herec a moderátor Jakub Prachař a otcem nejnovější ratolesti je mediální magnát Jaromír Soukup.

"Mohla bych konečně koupit ten balónek a prozradit vám pohlaví, to je docela hezký nápad," zamyslela se Agáta ve svém živáku s tím, že doma už to všichni vědí, ale ona o toto sladké tajemství nechce ochudit své "holčičky".

Bude to kluk, myslí si lidé

Její fanynky se vzápětí začaly dohadovat, jestli Aguš čeká kluka, nebo holku. Někteří tipují další dceru, většina se ale přiklání k modré variantě. "Bude to kluk jak buk," věští jedna ze sledujících. "Taky si myslím, holky totiž ubírají na kráse," přidávají se další.

Jakkoli to zní nepravděpodobně, rčení, že holčička ubírá těhotné mamince na kráse, se opírá o fakta. Například výzkum provedený na Washingtonské univerzitě v roce 2008 prokázal, že ženy, které čekají holčičku, jsou mnohem častěji hospitalizované kvůli těhotenským nevolnostem, uvádí web maminka.cz.

Mají také mnohem častěji problémy s akné a jsou náchylnější k zánětlivým procesům. Důsledkem toho jsou větší únava, pocit stresu i nejrůznější bolestivé stavy. Budoucí maminky chlapečků zase během těhotenství mnohem více přibírají a existuje u nich větší pravděpodobnost vzniku těhotenských komplikací. Ať tak, či tak, Agáta přislíbila, že do věci vnese jasno do konce týdne, tak uvidíme...

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy