Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tatiana Dyková ukázala maminku: Její výchovu by dnešní sněhové vločky nepobraly, říká

Herečka Tatiana Dyková se svou maminkou Karlou Winklerovou. tat
Zdroj: eXtra.cz Pavel Dvořák
+ Dalších 13 fotografií
výchova

Na herečku Tatianu Dykovou čekalo velké překvapení. Předpremiéru nového filmu, v němž zazářila v roli matky bratrů Mašínových, navštívila její maminka Karla Winklerová. Známá umělkyně se pro eXtra.cz rozpovídala o přísné výchově svých rodičů, kterou by prý dnešní děti vůbec nepobraly.

Maminka kritička

Známá herečka Tatiana Dyková se netají tím, že její maminka Karla Winklerová pochvalami značně šetří. Po zhlédnutí filmu Bratři, kde její dcera ztvárnila roli Zdeny Mašínové, ovšem učinila výjimku. "Pochvalu jsem dneska dostala velice strohou a naprosto jasnou, dostala jsem palec nahoru," pochlubila se herečka eXtra.cz se smíchem. "To je úplně jako nejvíc," dodala česká filmová hvězda.

Karliny výchovné metody Tatianu ale prý motivovaly k lepším výkonům. "Moje maminka je opravdu velkej kritik, ale já bych řekla, že bez toho bychom s mým bráchou nebyli vůbec takoví, jací jsme," prozradila Dyková. "Prostě zvolila úplně jinou taktiku, než se volí třeba teď. A pro nás a vlastně všechny moje vrstevníky to bylo úplně normální," dodala k výchově v době, kdy byla ještě v péči svých rodičů.

Dnes je podle Dykové úplně jiná doba a děti vyžadují jiný přístup. "Já myslím, že s tou přísnou výchovou, jakou jsme měli my, tak tu by tyhle dnešní sněhový vločky vůbec nepochopily," míní herečka, která je sama maminkou tří kluků, Františka, Cyrila a Aloise.


Dyková mámu nezapře

Manželka herce a zpěváka Vojtěcha Dyka má zase své osvědčené výchovné metody. "Já to tak různě míchám. Mám tři kluky, celkem dost svérázný, takže tam to chce přísnost, ale zároveň už nelpím na spoustě věcí, na kterých lpěli naši rodiče," vysvětlila jedna z našich nejobsazovanějších hereček.

Sama ale připouští, že se občas přistihne, že slova svých rodičů opakuje i svým dětem. "Je to tam. V úplně stejných intonacích, stejných větách, je to tam a vždycky mě to rozesměje. Prostě se začnu chlámat," potvrdila se smíchem, že svou maminku občas nezapře.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy