Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tamara Klusová ukázala děti: Josefína, Alfréd a Jenovéfa své rodiče rozhodně nezapřou

Tamara Klusová a Tomáš Klus: Jejich děti jsou jim čím dál podobnější
Zdroj: Profimedie/Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 9 fotografií
Potomci

Tamara Klusová (35) vzala své tři děti na premiéru nové pohádky Přání v multikině CineStar Anděl. A zatímco dvě nejstarší děti Josefína a Alfréd zdědili po tatínkovi Tomáši Klusovi (37) blonďaté kadeře, nejmladší Jenovéfa má hnědé vlasy po mamince, jak je vidět z fotografií agentury Profimedia.

Tamara Klusová vzala na premiéru pohádky Přání své tři ratolesti – Josefínu, Alfréda a Jenovéfu. A zatímco Josefína a Alfréd jako kdyby z oka vypadli tatínkovi Tomáši Klusovi, nejmladší Jenovéfa podědila podobu po mamince.

Klus na premiéře nebyl, ovšem i tak si to rodinka, soudě dle fotografií od agentury Profimedia, užila. Děti navíc rostou jako z vody a jsou čím dál roztomilejší.

Pěstounské péči se nebrání

Tři děti dají rodině pořádně zabrat, ovšem ani dalším dětem se Tamara nebrání. „Já myslím, že jsme kompletní, a taky už mi není dvacet let. Je mi pětatřicet a myslím, že ten nejlepší materiál jsem už odevzdala, ale samozřejmě kdyby to přišlo, tak to miminko přivítám. Ale jestli se u nás nějaký děťátko objeví, tak si umím představit pěstounskou péči,“ prozradila před časem Tamara pro Super.

Rozhovor s Tomášem Klusem:


„Moje maminka celý život dělá v diagnostickým ústavu, takže téma opuštěných dětí je součástí naší rodiny, a myslím, že lásky je u nás dost. Takže když se ta naše rodinná rada takhle domluví, tak si dokážu představit udělat nějaké dítě šťastným,“ doplnila

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy