Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tajný plán Krézlové na vypadnutí ze Survivoru: Chtěla předčasně domů, pak přišel nečekaný tah

Karolína Krézlová se Petra Švancary zastala. Jeho chrápání jí nevadí.
Zdroj: Se svolením TV Nova
+ Dalších 10 fotografií
Survivor 2023

Pozor, tento článek obsahuje spoilery! Matěj Quitt odhalil šokující pozadí poslední kmenové rady, během které Johanka skrytou imunitou udržela ve hře Karolínu Krézlovou. A vysvětlil, proč jí společně s Pepou Kůrkou radili, aby darovanou záchranu s díky odmítla. Během živého vysílání s Ondřejem Novotným v rámci jeho pravidelného recapu totiž odhalil, co se v kmenu Hrdinů dělo, zatímco se kamery nedívaly. Karolína Krézlová podle všeho chtěla boj o titul Survivora vzdát a soutěž opustit.

Už to vypadalo, že se Karolína Krézlová ve hře o titul Survivora našla. Sama sice přiznala, že během prvních dní na ostrově chtěla dobrovolně odejít domů, nakonec se v ní ale něco zlomilo a ona začala bojovat. Vše se ale podle všeho změnilo před sloučením, kdy se měla rozhodnout dobrovolně prohrát duel a se vztyčenou hlavou odejít domů. To nyní vyplývá ze slov Matěje Quitta, který nakonec po zásahu Johanky hru opustil místo Krézlové.

Karolína chtěla domů, byli jsme domluvení

Ano, byli jsme domluvení, že Karolína půjde domů. Ona chtěla jít domů,“ přiznal Matěj Quitt na instagramovém živém vysílání s Ondřejem Novotným. „Ale Johanka to nevěděla,“ vykřikl Ondřej Novotný. „To bylo peklo. Já jsem měl od rána špatný pocit a bavil jsem se s Pepou. Pepa říkal, že je to domluvené, že to bude v pohodě, neboj se nic, a já říkám ne, dneska se něco stane,“ popisuje Matěj situaci před kmenovou radou.

Přijdeme na kmenovku, odhlasujeme to. Ty zahlásíš, jestli někdo nechce použít skrytou imunitu, já jsem se koukal na Toma, aby jí náhodou neměl, a zvedne se Johanka. Karolína se na to mohla vykašlat,“ dodává Matěj Quitt. Jak to tak vypadá, Johanka hodila do plánů týmu protivníků pořádné vidle.

Maty Quitt se po návratu ze Survivoru vrhl po hlavě do víru života. Spolu s ostatními odpadlíky z drsné reality show obsadili pražský podnik James Dean a bouřlivě oslavili Matějovy narozeniny. FOTKY NAJDETE ZDE.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy