Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Exkluzivní foto: Tajný návrat Lely Ceterové do Vémolandu. Karlosova reakce vás překvapí

Lela Ceterová: Tajný návrat do Vémolandu
Zdroj: Martin Procházka/Extra.cz
+ Další 3 fotografie
přijela domů

Dramata posledních dní mezi, teď již zřejmě bývalými snoubenci, Lelou Ceterovou (32) a MMA zápasníkem Karlosem Vémolou (36), neberou konce. Poté, co prsatá influencerka podala na otce svých dětí trestní oznámení kvůli fyzickému napadení se dnes podle našich exkluzivních fotografií vrátila i s dětmi domů, otázkou ovšem je, na jak dlouho. 

Žárlivost a násilí

Novopečená maminka, která je stále ještě v šestinedělí, Lela Ceterová nezažívá zrovna nejšťastnější chvíle svého života. Ve Vémolandu totiž došlo k domácímu násilí na základě její údajné nevěry. MMA zápasník a její snoubenec Karlos Vémola ji prý zbil a to i přes to, že zrovna držela v náručí jejich čerstvě narozeného syna Rockyho.

Mluvčí influencerky Nina Sedláková eXtra.cz potvrdila, že vnadná matka dvou dětí rozhodně neváhala a šla na Karlose podat trestní oznámení. Dnes se celá domácí situace ale opět dramaticky změnila. Podle našich exkluzivních fotografií se Lela za doprovodu své tchyně vrátila i se svými dětmi do jejich společného sídla.

Nečekaný návrat domů

Dnešního odpoledne, zhruba kolem půl třetí zaparkovala Lela svou bílou káru před Vémolandem. Sama s dětmi Lili a Rockym ale rozhodně nedorazila. Jako oporu si s sebou přivezla Karlosovu maminku, která se v médiích objevuje jen velmi zřídka. Právě ta vynesla z auta ven nejdřív Lilinku a předala ji čekajícímu Karlosovi. Ten svoji malou dcerku hned sevřel v náručí, aby se s ní přivítal. Přece jen stále zůstává milujícím otcem a malé děti by v ideálním případě neměly problémy mezi rodiči vůbec registrovat, ač se to v bohužel v mnoha případech nedaří.

Podle fotografií, které jsme získali víme, že následně šel bijec k autu své "partnerky" a snažil se s ní komunikovat, ta však na jeho snahy nijak nereagovala. Lelina tchyně, u které se možná  před svým žárlivým manželem schovala odnesla do domu i maličkého Rockyho a dvojnásovná maminka mohla konečně zajet automobilem k domu.

Co skrývá pod brýlemi?

Co vnadná blondýna skrývala pod nasazenými černými brýlemi se můžeme pouze dohadovat. Stejně jako monokl, to mohly být i oči opuchlé po pláči. Přímo na její tváři jsme totiž známky po nějakém výrazném násilí nezahlédli, ale jsme si samozřejmě dobře vědomi čarovné moci make-upu a vzhledem k tomu, že Lela, která je jindy velmi aktivní na sociálních sítích a točí jedno instastoríčko za druhým, od incidentu žádnou svou fotografii nepřidala, je velmi pravděpodobné, že její výpověď o zfackování nemusí být lživá lživá.

Proč by se ale Lela vracela do domu, kde byla zmlácena a jak to vypadá s trestním oznámením na Karlose? Na to odpověděl pro TN.cz Vémolův manažer Aleš Rataj. "O žádném trestním oznámení zatím nic nevíme... Kdyby se ale bála, že jí tam Karlos mlátil nebo mlátí, tak by se tam nevracela," uvedl Rataj.

Nečekaný odjezd

Poté, co za sebou dlouhonohá blondýnka zavřela dveře domu se nějakou dobu nic nedělo, ovšem podle našich informací spolu rodina pohromadě moc dlouho nevydržela. Po několika desítkách minut se dveře Vémolandu opět otevřely, ale tentokrát z nich nevyšla matka s dětmi, nýbrž sám "Terminátor". Ten nasedl do svého černého vozu a odjel neznámo kam.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy