Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tajná svatba Tomáše Řepky a Kateřiny Kristelové: Šťastný novomanžel popsal své pocity

Novomanželé Řepkovi
Zdroj: Se svolením Stanislava Tylmanová / Svatební magazín
+ Dalších 8 fotografií
VESELKA

Po sedmileté známosti je ruka v rukávě. Bývalý fotbalista Tomáš Řepka (49) a Kateřina Kristelová (43) se tajně vzali, nyní se novinkou pochlubili na Instagramu. A co bývalý řízný obránce k veselce sdělil eXtra.cz?

„Jsme dva. Dva na všechno, na lásku, na boj i na bolest. Dva na výhry i prohry. Na život i na smrt. Dva. Potichu a mezi těmi, kteří nás milují, jsme si dali před časem slib,“ napsala Kateřina Kristelová, dnes už Řepková na svém Instagramu.

„Navždycky moje. Někdo, komu můžu věřit. Na sto procent. Nikdy jsem nikoho takovýho po svým boku neměl. Mám lásku, mám všechno. Paní Řepková,“ pochlubil se zase Tomáš Řepka na svém profilu na stejné síti.

Moje nejlepší svatba, pochlubil se eXtra.cz Tomáš

Následně se bývalý fotbalový internacionál vyjádřil i přímo pro redakci eXtra.cz.

„Kačka je ženská, která se mnou stála v dobrým i ve zlým. Náš den byl oslavou toho, že jsme spolu hodně let,“ sdělil nám, ale konkrétní den D prozradit nechtěl.

„Byla to jen naše věc a soukromá záležitost. S byrokracií to nemá nic společnýho. Mělo to pro mě hodnotu největší ze všech svateb, protože tohle je pro mě opravdový,“ prozradil dál. Víc detailů jsme z něj ale nedostali.

„Sdílím to se svejma fanouškama a vyjadřovat se dál nepotřebuju a nebudu,“ dodal Řepka.

Fotbalový bouřlivák je ženatý potřetí. Poprvé si před mnoha lety vzal dnes již exmanželku Renatu, se kterou má dvě děti, Veroniku a Thomase. Rozvedli se po šestnácti letech v roce 2012. Podruhé se ženil v roce 2013, bral si Vlaďku Erbovou. S ní má jedenáctiletého syna Markuse. Bouřlivý rozvod proběhl v roce 2015. S Kateřinou Kristelovou žije sedm let.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy