Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tajemství svatebního data Agáty Hanychové. Vybírala podle svého nevlastního táty

Tajemství svatebního data Agáty Hanychové. Vybírala podle svého nevlastního táty
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 49 fotografií
pozadí svatby

Agáta Hanychová a Mirek Dopita si sice své ano řekli 29. prosince, původní termín byl ale o šest dní dříve. A měl pro slavnou nevěstu zvláštní symboliku. O tom se rozpovídala pro eXtra.cz jen několik dní před svatbou, kterou nakonec musela po tragické střelbě na půdě filozofické fakulty v Praze odložit. 

„Má to dojemné pozadí, protože se bereme na den v termín, kdy si moje máma brala mého druhého otce Marka, ke kterému jsem měla já vždy nejblíž,“ přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz 18. prosince Agáta, která svatbu těsně před Štědrým dnem naplánovala i kvůli své babičce, jež zemřela loni na druhý svátek vánoční.


„Je to tři dny předtím, než loni zemřela babička. A pokud měla moje babička nějakého mého muže, který se objevoval po mém boku, ráda, byl to Mirek. Všem říkala Mirku,“ přiznala nám Hanychová s tím, že právě svatbou chtěla zahnat smutné období, které měla před sebou.

Babičce se splnilo přání

„Chtěla jsem to v sobě nějak uzavřít. Celé mi to nahrálo. Konečně pustím babičku, aby odešla do nebe, a nebudu ji pořád svírat. Myslím si, že se jí uleví, že se o mě bude starat Mirek, když tady není,“ říkala Hanychová ještě tři dny před tragickým útokem na půdě filozofické fakulty v Praze, při kterém bylo zabito na čtrnáct nevinných lidí. S úctou nejen k obětem, ale také pozůstalým se Hanychová s Dopitou rozhodli, že termín svatby nakonec změní a své ano si místo 23. prosince řeknou až 29. prosince.

Doporučené video: Předsvatební rozhovor s Agátou Hanychovou:

I tak Agáta podle svých slov splnila přání své babičky. „Mirek je jediný z mých mužů, se kterým jsem byla šťastná. Říkala to babička, říká to i moje nejlepší kamarádka. Já si myslím, že jsem chvíli byla šťastná s každým z nich. S tím Mirkem se po delší době směju, je tu klid, neřešíme hádky, ale výlety. Vše si sedlo, uzavřela Agáta

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy