Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tadeáš Veselý se vysmál Mawarovi: Oslavoval mě, jako by vyhrál nad šampionem. Pak přišel drsný pád, rýpnul si

+ Dalších 5 fotografií

Kontroverzní influencer Tadeáš "GangstaBoy" Veselý se dostal do širokého povědomí především díky souboji s profesionálním zápasníkem Tadeášem "Mawarem" Růžičkou, ke kterému došlo na Clash of the Stars 5. Jejich souboj tehdy vyvolal rozruch. Větší haló se ale odehrálo poté. Na Růžičkovo konto totiž vyšlo na povrch hned několik znepokojivých kauz. "Mawar mě oslavoval, jako kdyby vyhrál nad šampionem. Kdyby nešel se mnou do zápasu, tak se ty kauzy neřeší. On nezvládl tu pozornost," zavzpomínal Veselý v rozhovoru pro eXtra.cz a promluvil o zmíněných skandálech, kvůli kterým Růžičkovi hrozí vězení. 

Jedním z vůbec nejsledovanějších zápasů v rámci dosud uskutečněných turnajů organizace Clash of the Stars byl jednoznačně souboj Veselý vs. Růžička. Tento duel totiž ke sledování přiměl dvě naprosto rozdílné sféry, jak fanoušky internetových tvůrců, tak fanoušky bojových sportů, kteří by za normálních okolností organizaci COTS příliš pozornosti nejspíš nevěnovali.

Zatímco Tadeáš "GangstaBoy" Veselý patří mezi nejkontroverznější tváře českého internetu, Tadeáš "Mawar" Růžička se řadí mezi nejznámější tuzemské zápasníky a naprosté špičky. Ačkoli valná většina diváků již předem přesně tušila, jak jejich souboj dopadne, tedy vítězstvím Mawara, i tak si tento duel nechtěl nechat ujít snad nikdo. Kolem tohoto zápasu byl velký humbuk před ním i po něm. 


Na Růžičku vyplulo mnoho kauz

Na Růžičkovo konto totiž vyplulo na povrch hned několik znepokojivých kauz. V jednom z případů měl zápasník nejdříve tvrdým úderem poslat k zemi cizího muže a následně si ho bezvládně ležícího na zemi natáčet a posmívat se mu. Jindy Růžička veřejně vyhrožoval moderátorovi Michalovi Janotkovi. Podobných afér však bylo více. Jak jsme psali, vše se dostalo také do rukou policie a Růžičkovi hrozí trest za mřížemi.

"Kdyby Mawar nešel se mnou do zápasu, tak tyhle kauzy nikoho nezajímají, neřeší se to. Já jsem mu dal velkou pozornost, díky mně dostal takovej fame, ale ten člověk to nezvládl. Mawar to nezvládl," vyjádřil se nyní k situaci právě Růžičkův nedávný soupeř Tadeáš Veselý v rozhovoru pro eXtra.cz.

Veselý o boji s Růžičkou

"Byl to asi nejvíc očekávaný zápas v České republice. Mám kladný i záporný pocity. Mawar mě oslavoval, jako kdyby vyhrál nad šampionem. Oba jsme udělali to, co jsme měli, udělali jsme největší sledovanost, největší zájem lidí," zavzpomínal Veselý, pro kterého souboj nepříliš překvapivě skončil drtivou porážkou.

Celý rozhovor, který nám poskytl na COTS 5 a ve kterém se rozpovídal právě o souboji s Mawarem a jejich vztahu nyní, si můžete přehrát v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy