Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tadeáš Kuběnka stále v péči psychiatrů? Mlčí jako hrob, jeho stav je zřejmě vážný

Tadeáš Kuběnka se radoval z vítězství.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
kolaps

Zdravotní stav Tadeáše Kuběnky a celá situace týkající se jeho zhroucení je zřejmě vážnější, než si mnozí původně vůbec mysleli. Poté, co v předminulém týdnu influencer skončil v psychiatrické léčebně, jeho matka uvedla, že je Tadeáš bez telefonu, avšak předem avizovala, že se nejspíš ohlásí ve středu. Ale nestalo se tak. 

Vítěz druhé série reality show Like House, influencer Tadeáš Kuběnka, před necelými dvěma týdny skončil v péči psychiatrů. O jeho psychickém zhroucení a vážném stavu informovala jeho matka a jeho dvě nejlepší kamarádky prostřednictvím videa s vyjádřením. "Všechny tři, jak tady sedíme, jsme se u Tadeáše setkaly a zhodnotily jsme, že ten jeho stav není nejlepší. Od té doby nebyl na sociálních sítích a nebyl na telefonu. A ani nebude, jeho telefon mám já," informovala Tadeášova matka.


Zdá se, že se stav nelepší

Zcela odříznutý od okolního světa si přál být sám Tadeáš. "Situace je teď taková, že on sám si nepřeje, aby ten telefon měl v ruce. Chce si odpočinout. Teď čte knížky, kreslí si a chce být prostě v klidu," dodala a zároveň uvedla, že bez telefonu bude Tadeáš minimálně do středy. Mnozí tak očekávali, že se influencer právě ve středu ohlásí svým fanouškům, jenže to se nestalo. Vypadá to, že Kuběnkův stav je tedy vážnější, než mnozí zprvu předpokládali.

A co se stalo? Tadeáš podle všeho neunesl svůj vlastní život. "Tadeáš se hrozně dlouho jevil jako ten nejsilnější z nás, ale podle mě neunesl svůj vlastní život. Zažila jsem to také, ale ne v takové míře. Nevíme, co je diagnóza, každopádně se v podstatě stalo to, že Tadeáš posledních pár dní začal mít asi nějakou psychózu," objasnila ve zmíněném videu youtuberka Sugar Denny, která se s Tadeášem zná roky a která společně s ním moderuje také podcast Kontroverzní.



Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy