Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Synové legendy Vladimíra Dlouhého se potatili: Dvojčata jsou novou posilou Ulice

Kluci Vladimíra Dlouhého si zahrají v seriálu Ulice.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova a ČT/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 12 fotografií
Nové posily

Seriál Ulice už diváky baví téměř osmnáct let. Za tu dobu se v něm vystřídala řada herců a hereček. Tentokrát se můžete těšit na novou posilu v podání dlouholetého člena pražského divadla Sklep Jana Slováka a dvojčat Jana a Jiřího Dlouhých, syny zesnulého herce Vladimíra Dlouhého. Redakci eXtra.cz o tom informovala televize Nova.

Do nekonečného seriálu Ulice míří nové posily. Jednou z nich je charismatický herec Jan Slovák, který působí už dlouhou dobu v divadle Sklep. Zahraje si tam postavu terapeuta Jana Reidla, kterému prý podle TV Nova herec vdechl zcela nový rozměr.

Sympaťák Jan Slovák

"Setkání a samotné natáčení s Janem Slovákem pro mě bylo velice příjemné, od začátku byl na roli skvěle připravený a svoji postavu ztvárnil velmi věrohodně. Doufám, že se nám můj dojem podaří přenést i na televizní obrazovky, ale já jsem si při natáčení opravdu připadala jako u skutečného párového terapeuta," svěřila se jeho herecká kolegyně Markéta Stehlíková.

Dvojčata Vladimíra Dlouhého

Další novou posilou jsou dvojčata a synové Vladimíra Dlouhého a Petry Jungmanové, Jan a Jiří Dlouzí. V seriálu ztvární role Marka a Matěje Dvořákovi, kteří zrovna přestoupili na gympl. "Zvažoval jsem všechny možné cesty, ale moc dlouho jsem neváhal, protože jsem byl z role nadšený," přiznal Jiří Dlouhý.

"Nabídka z Ulice mě překvapila. Ze začátku jsem si nebyl jistý, jestli bychom měli tak pravidelný natáčecí rozvrh přijmout, když jsme prvním rokem na pražské konzervatoři, kde se zameškání vyučovacích hodin bere jako ‚fatální čin‘. Rozhodli jsme se, že budeme točit hlavně o víkendech, tak jsem nabídku s klidem přijmul. Těšil jsem se na pravidelné natáčení, protože je to pro mne dobrá praxe. A zároveň zábavná. U natáčení se člověk opravdu nenudí. Na place jsem často nervní. Ale když se točí, tak jdou nervy stranou," doplnil jeho bratr.

Bratři Dlouzí zcela jasně zdědily geny po svých rodičích. Jejich otec Vladimír Dlouhý byl totiž jedním z nejlepších českých herců vůbec. Jejich matka Petra Jungmanová se proslavila právě díky seriálu Ulice, kde si zahrála matku Václava Matějovského. Ta na svého zesnulého manžela vzpomíná dodnes. "Bylo to moc hezké období, ze kterého mi zůstalo to nejcennější – dva skvělí a zdraví synové,“ prozradila v rozhovoru pro novinky.cz. Vladimír Dlouhý zemřel v roce 2010 na rakovinu slinivky a žaludku.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy