Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Syn Venduly Pizingerové slaví rok: Pepíček je celý tatínek Josef, dokazují dojemné snímky

Syn Venduly Pizingerové slaví první rok.
Zdroj: se souhlasem Vendula Pizingerová / koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
galerie

Už je to rok, co se Vendula Pizingerová (49) stala maminkou rozkošného syna Pepíčka, kterého přivedla na svět se svým třetím manželem Josefem (34). Oba chlapy v rodině pojí nejen stejné jméno, ale také den narození. "Minulý rok jsem dala muži dárek v podobě našeho syna," uvedla dojatá Vendula ke snímkům Pepíčka a Josefa, na kterých je znát nejen podoba, ale také to, jak rychle čas letí. 

"Minulý rok jsem dala muži dárek v podobě našeho syna, letos to nějak nemám čím překonat. Ale myslím, že ani nemusím," uvedla Vendula Pizingerová na úvod ke snímkům svého ročního syna, ale také manžela Josefa, který slaví narozeniny ve stejný den.

"Zatím je u nás skóre 1:34, uteklo to jak voda. Když vím, alespoň trochu, jak svět pozorovat, tak tohle byla ta nejkrásnější příležitost. Pozorovat našeho syna , jak je každý den jiný. Jeho progres. Jeho vztah k nám rodičům! No nebude se dojímat," píše Vendula.

Pepíno je šťastné stvoření

Pepíček dělá nejen první krůčky, ale také se naučil říkat první slova. "Je to úžasný, že nám říká máma a táta a dostáváme od něj mokrou pusu! Kuba je pro něj ba. V noci bude spát asi jen u babičky, c pokládám za nefér, ale jsme rádi, že ji máme, a vůbec, všechno se změnilo. Pepino je šťastné stvoření a přenáší to i na nás," dodala Vendula ke snímkům, na kterých vyniká, jak rychle syn Pepíček vyrostl. Na tom posledním navíc je vidět i podoba s tatínkem Josefem, když ten byl ještě miminko.

Třetího manžela Josefa Pizingera si Vendula vzala v roce 2015. Na prvního máje 2020 oznámila, že je ve svých osmačtyřiceti letech těhotná, a miminko přišlo na svět 13. října 2020. Chlapeček dostal po otci jméno Josef. Staršího syna Jakuba má Vendula s prvním manželem, skladatelem Karlem Svobodou, poté byla tři roky provdaná za Patrika Auše.

V galerii se podívejte, jak se rozkošný Pepíček za rok vytáhl.



Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy