Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Syn Leoše Mareše slavil 18: Jakub dostal hodinky a táta ho předhodil kráskám v šantánu

Moderátor Leoš Mareš se synem Jakubem.
Zdroj: Instagram Leoše Mareše
+ Dalších 11 fotografií
oslavenec

Slavný moderátor Leoš Mareš je otcem tří dětí. Jeho nejstarší syn Jakub oslavil své osmnácté narozeniny a vstup do dospělosti stvrdil návštěvou Czech Cabaret show, kde mu jeho pyšný táta připravil malé překvapení, kterým se nezapomněl pochlubit fanouškům na svém Instagramu.

Oslavenec v šantánu

Moderátor Leoš Mareš je velkým fanouškem jednoho ze známých českých kabaretů, který již léta podporuje. Není tedy žádným divem, že na velkolepou večerní show plnou hudby, svůdného tance a spoře oděných žen vyrazil ve společnosti svého nejstaršího syna.

Leošův prvorozený syn Jakub před pár dny oslavil své osmnácté narozeniny. Protože je jeho slavný otec známý recesista, dostal vynikající nápad vstup do dospělosti svému synovi pořádně okořenit návštěvou burleskní show. Na konci představení si pro Jakuba připravil nečekané překvapení.

Na pódium, mezi svůdné dívky s obřími péřovými vějíři, předstoupila principálka Czech Cabaret show. "Syn Leoše Mareše včera oslavil osmnáctiny a dneska mi volal Leoš a říká mi: Víš, já mám takovej nápad, když je tomu mýmu klukovi osmnáct, já ho vezmu do šantánu," řekla do mikrofonu a vyslala pro oslavence jednu s krásek, která překvapeného mladého muže čapla za ruku a odvedla ho s sebou na pódium.


Pusa na tvář

Na pódiu Jakuba červenajícího se studem ihned obestoupily i další burlesky. "Jakube, já mám doma šestnáctiletýho syna, já vím, jak jsi z toho teď nadšenej, ale pojď, dáme ti pusu," řekla Leošovu synovi principálka a předala mu dárkovou taštičku. "Tady ti táta posílá dárek a my ti přejeme všechny ze srdce jenom to nejlepší. Jsi super skromnej kluk a my si tě vezmeme do zákulisí," dodala a kabaretní krásky si rdícího se Kubu odvedly s sebou.

Leoš si reakci syna samozřejmě nezapomněl natočit a videem se pochlubit na svém Instagramu, kam umístil i rozesmátou společnou fotku, na níž stojí vedle syna, jehož tvář zdobí otisk červené rtěnky, jako památka na polibek. "Rtěnka na tváři NAVŽDY," připsal ke snímku Leoš, který se na účet své nejstarší ratolesti jistě dobře pobavil.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy