Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Svůdná Andrea Pomeje: Předvedla se nahoře bez a promluvila o svatbě i těhotenství

Odvážná Andrea Pomeje zase nebyla vůbec stydlivá.
Zdroj: Se souhlasem Andrey Pomeje a Martina Šebesty
+ Další 2 fotografie
NAHOTA

Dýdžejka Andrea Pomeje (33) o sobě sice zcela vážně tvrdí, že je před fotoaparátem strašně stydlivá a že pózování má k smrti nerada, sem tam se ale před foťák postaví a pak jsou všichni z vdovy po Jiřím Pomeje paf. Tentokrát se pochlubila výstavními ňadry a zadečkem.

Andrea Pomeje se považuje za stydlivku

Možná to někomu nebude znít přesvědčivě, ale i když dýdžejka na fotoaparát špulí sedínku, anebo ukazuje jiné části svého těla, začíná to pro ni velkým vnitřním utrpením. Není prý žádná exhibicionistka.

„Věřte mi nebo ne, ale focení není nic, co by mě přitahovalo. Spíš mě to traumatizuje. Ale od Martina Šebesty jsem se nechala fotit už víckrát a vím, že se s ním strašně příjemně pracuje. Vždy vymyslí něco nového, vytvoří dobrou atmosféru a já se nechám vést. A nové promo fotky se mi teď, když se po covidu vracím k hraní a čeká mě velká práce v Chorvatsku, budou hodit,“ řekla eXtra.cz krásná Andrea Pomeje.

Odmítá cvičení a cpe se úplně vším

Andrea má nádhernou figuru a nejspíš za to mohou dokonalé geny, protože vdova po herci Jiřím Pomeje odmítá jakékoli cvičení a v jídle se také neupejpá.

Mám obrovské štěstí v tom, že se cítím dobře, aniž bych se mučila někde v posilovně,“ směje se matka sedmileté Aničky.

Jako vždy jsme se nezapomněli zeptat ani na to, zda jsou nějaké zásadní změny v jejím životě. „S mým Petrem pořád jsem, nerozešli jsme se, o ruku mě nepožádal a těhotná nejsem. Asi vás zklamu,“ dodala Andrea Pomeje pro eXtra.cz s úsměvem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy