Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Svěží modely na koncertu Královny popu: Elegantní Basiková bez paruky či zlatá Konvičková

Letošní koncert Královny popu z Karlštejna.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Herminapress
+ Dalších 33 fotografií
Královny popu

Hrad Karlštejn se otřásal v základech. Konal se tam slavnostní koncert Královny popu, kam dorazilo mnoho českých zpěvaček a zpěváků. Pódium se rozsvítilo do zářivých barev, kde střídala krása nádheru. V noci zazářily například Helena Vondráčková v oranžové róbě, zlatá Markéta Konvičková či temná Ilona Csáková. Fotky poskytl portál Herminapress.

Koncert Královny popu byl opět protkaný slavnými zpěváky, kteří si zazpívali na nádvoří Karlštejna. Ku příležitosti jedné z nejlepších popových show dorazilo hodně známých osobností, jako například Helena Vondráčková, Bára Basiková, Markéta Konvičková, Jan Bendig, Marian Vojtko, Olga Lounová s dcerkou či krásná Dasha.

Krásné šaty

Program byl opět pořádně nabitý. Všechny rádoby královny si s sebou vzaly alespoň dva modely, které na pódiu prostřídaly. Helena Vondráčková zvolila výrazné oranžové šaty, které jí ladily k pleti. Markéta Konvičková zase ukázala zlaté šaty. Bára Basiková vystupovala bez paruky a moc jí to slušelo. Poté zpívala v bílém elegantním modelu.

Zpěvačka Olga Lounová s sebou na akci vzala svou malou dcerku Arianne. Ta jí v poslední době dělá garde skoro všude. Dokonce spolu navštívily filmový festival v Karlových Varech, kde se stejně jako na této akci roztomile fotily, jak nafotila redakce eXtra.cz.

V popových hitech zazněly i písně hudebního skladatele Karla Svobody, kde si na něho zpěváci zavzpomínali v souvislosti s jeho 85. narozeninami, které by oslavil.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy