Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Svět MMA truchlí: Zemřela legenda UFC zápasník Stephan Bonnar (†45)

Zemřela MMA legenda Stephan Bonnar
Zdroj: Profimedia
smutná zpráva
Velká tragédie postihla svět milovníků a fanoušků MMA. Podle informací organizace UFC odešel do zápasnického nebe MMA bojovník polotěžké váhy Stephan Bonnar. Rodák z Hammondu ve státě Indiana zemřel v pouhých pětačtyřiceti letech na zástavu srdce. 

Legenda MMA

Svět MMA truchlí. Zemřela jeho legenda Stephan Bonnar. Veterán UFC byl u zrodu popularity MMA a do historie se zapsal roku 2005 zápasem s Forrestem Griffinem. Tento duel je dodnes považován za jeden z nevýznamnějších zápasů v historii UFC. Strhnul totiž velkou pozornost faoušků, čímž zachránil organizaci, jíž tehdy hrozil bankrot.

„Stephan Bonnar byl jedním z nejdůležitějších bojovníků, kteří kdy soutěžili v oktagonu," řekl prezident UFC Dana White v sobotu pro UFC.com o sportovci, který byl do Síně slávy UFC uveden roku 2013.

Největší zápas

„Jeho zápas s Forrestem Griffinem navždy změnil sport a nikdy nebude zapomenut. Fanoušci ho milovali, vážili si ho a on jim vždy předvedl to nejlepší. Bude nám chybět," dodal White.

Naposledy Bonnar zápasil roku 2014 s Titem Ortizem pod hlavičkou Bellatoru. Tehdy se jednalo o nejsledovanější zápas v historii organizace. Zprávu o úmrtí legendy MMA zveřejnilo UFC i na svém Instagramu. "Rodina UFC je zarmoucena odchodem člena Síně slávy UFC Stephana Bonnara. Jeho rodině a přátelům posíláme upřímnou soustrast," je napsáno u příspěvku s fotografií slavného sportovce.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy