Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Svatební róba Agáty Hanychové: Decentní romantické šaty nevěsta opepřila hlubokým výstřihem

Agáta Hanychová ve svatební róbě.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 19 fotografií
Svatební šaty

Agáta Hanychová (38) se podruhé vdala. Za muže si vzala Mirka Dopitu, s nímž tvoří obnovený vztah po krachu jejího partnerství s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54). Na veselku, které se zúčastnili příbuzní a redakce eXtra.cz, zvolila Agáta jednoduché bílé šaty s odvážným výstřihem a decentními aplikacemi po stranách.

Agáta Hanychová do toho podruhé praštila. Po nepovedeném manželství s hercem Jakubem Prachařem si řekli své ANO se staronovým partnerem Mirkem Dopitou, s nímž má syna Kryšpína. Pár se vzal na zámku nedaleko Prahy, kde kromě příbuzných nechyběla ani redakce eXtra.cz, která má exkluzivní fotografie.

Zatímco Mirek zvolil elegantní a dobře padnoucí oblek od značky Bandi, Agáta měla dlouhé bílé šaty, které působily minimalisticky a elegantně. Po stranách měly našité aplikace květin, které dodávaly správný romantický nádech. Šaty byly bez ramínek a měly hluboký výstřih, který ovšem nepůsobil nijak vulgárně. Agátě se o šaty postaral salon Adina.

Princeznička Mia

K šatům měla také huňatou bílou šálu, kterou si přes sebe přehodila, když vylézala z auta a mířila na obřad. Během samotného obřadu už ji však neměla. Místo toho v rukou třímala světlou kytici z bílých růží a dalších světlých květin.

Její dcera Mia měla taktéž bílé šaty a vypadala v nich jako malá princeznička. Šaty měly krajku a vrstvenou sukni. V rukou pak Mia držela růžové květiny.

Na fotografie z veselky se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy