Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Svatba Yvetty Kornové: První video z netradiční veselky, kde za svědka šel bezdomovec

+ Dalších 12 fotografií

Bývalá dětská hvězda Yvetta Kornová (61) si vzala za muže Josefa Petrů. Za svědka jim šel bezdomovec a oddával je režisér Tomáš Magnusek (39), kterého s Yvettou pojí letité přátelství. Magnusek redakci eXtra.cz poskytl snímky z veselky, které se zúčastnili jen nejbližší přátelé a rodinní příslušníci.

Herečka Yvetta Kornová se podruhé vdala. Za muže si vzala Josefa Petrů, který si Yvettu vysnil již před třiceti lety. „Jejich příběh lásky je úžasný. Josef si Yvettu v podstatě vysnil. Před téměř třiceti lety, když byl ženatý, byl do ní platonicky zamilovaný a řekl jí, že si ji jednou stejně vezme. Yvetta mu tehdy odpověděla, že je ošklivej a že k tomu nikdy nedojde. Pro Josefa je to splněný sen,“ prozradil režisér Tomáš Magnusek pro web CNN Prima NEWS.

Yvetta měla jako svědka bezdomovce, jelikož se sama před lety potýkala s krizí, byla závislá na alkoholu a drogách a neměla střechu nad hlavou. Ze všeho se ale dostala a nyní se opět naplno věnuje herectví.

Venkovská svatba

Magnusek poskytl redakci eXtra.cz fotografie z veselky, která se uskutečnila na venkově. Soudě dle snímků bylo vidět, že si to všichni moc užili. Ženich s nevěstou na sobě měli pohodlné a neformální oděvy, Kornová zvolila zelený overal a sandálky na podpatku, zatímco její dnes již manžel světlé sako, kraťasy a slaměný klobouk. Na fotkách pózovali všichni společně a pak se nechal s novomanželi zvěčnit také Magnusek, který dvojici oddával.

Kornová se narodila do umělecké rodiny, její starší bratr je Jiří Korn. Poprvé se ve filmu objevila ve dvanácti letech v Přijela k nám pouť, následně si zahrála i ve filmech Páni kluci, Můj brácha má prima bráchu, Jak se točí Rozmarýny, Kočky či Brácha za všechny peníze.  Později hrála například ve filmech Krajina s nábytkem, Udělení milosti se zamítá, I ve smrti sami, Kočky nebo 8 hlav šílenství. Naposledy se objevila ve snímku Stáří není pro srabi z roku 2022.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy