Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sváry v nároďáku? Hokejisté Kundrátek s Jordánem vymetali bary sami, k týmu se nepřipojili

MS v hokeji 2022: Tomáš Kundrátek a Michal Jordán s týmem neslavili
Zdroj: Se souhlasem Alannah Kundrátek/koláž eXtra.cz
+ Dalších 38 fotografií
Oslavy

Došlo v hokejovém nároďáku po Dominiku Simonovi k další rozepři? Přesně to si museli říkat fanoušci, kteří sledují instagramové účty obránců Michala Jordána (31) a Tomáše Kundrátka (32). Čeští beci totiž v pondělí neslavili společně s celým týmem, ale spolu s partnerkami si razili svou vlastní cestu pražskými podniky. Jejich odloučení tak vypadá přinejmenším zvláštně.

Obránci Michal Jordán a Tomáš Kundrátek byli v dobré náladě už odpoledne, kdy popíjeli i s partnerkami na Staroměstském náměstí. Zejména první jmenovaný vyloženě dováděl, jak je patrné se stories na Instagramu. „Nemáte někdo dolar?“ ptal se viditelně zmožený ve videu.

O chvilku později už se válel na zemi, kde ho vyfotila manželka Alannah. „Někdo ho přijďte zvednout,“ napsala v angličtině na svém Instagramu, zatímco čerstvý medailista z finského šampionátu ležel na dlažbě, přičemž pod sebou měl reprezentační dres.

Vymetli šest barů

Kdo by však čekal, že se oba beci připojí ke zbytku reprezentačního týmu, který zrovna v tu chvíli zapíjel bronz v nedalekém baru, jenž spoluvlastní manažer reprezentace Petr Nedvěd, byl by na omylu. Kundrátek s Jordánem měli jiné plány. Nebo dost možná zabloudili v pražském bermudském trojúhelníku, ze kterého se málokdo vymotá.

Buď jak buď, jali se vymetat pražské bary. Jak je patrné z posledního storíčka na Instagramu Alannah, navštívili společně šest podniků za jediný večer. A kdo ví, jestli u tohoto čísla skončili. Přesto je ale zvláštní, že se oba trhli od zbytku týmu, se kterým vybojovali první medaile od roku 2012.

Vysvětlení bude nejspíš jednoduché. Oba beci jsou dobrými kamarády, jenže v sezoně se příliš nepotkají. Zatímco Kundrátek hraje za Třinec, s nímž letos získal mistrovský titul, Jordán naopak hrál za ruský Amur Chabarovsk. Nejspíš si tak zkrátka chtěli popít spolu s partnerkami.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy