Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Survivor lákal na ostrov i hvězdu VyVolených. Hranáč dal tvůrcům košem a ještě si do reality show ostře rýpnul

Martin Hranáč o Survivoru: Tvůrcům dal košem a vysmál se jim, ostře si rýpnul i do Shopaholic Nicol a Chili
Zdroj: koláž eXtra.cz/Extra Host, Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 8 fotografií
STRACH

Nejznámější číšník v České republice a také účastník legendární reality show VyVolení Martin Hranáč promluvil o nabídce na účast v Survivoru. Nynější komik, který baví tisíce diváků na svém Instagramu, promluvil v podcastu Standashow o tom, proč šanci zabojovat o prestižní titul odmítl. A překvapivě za to prý mohou zkušenosti právě z VyVolených.

Martin Hranáč nakopl svou kariéru v reality show VyVolení a v posledních letech se rozjel zejména na Instagramu, kde tvoří komická videa. Od produkce reality show Survivor tak jako známá osobnost dostal nabídku zúčastnit se tvrdé hry o přežití na pustém ostrově v Dominikánské republice. S díky však odmítl.

“Já jsem to zvažoval dva dny, vlastně den. No zvážil jsem to během hodiny. Mám prasklý levý ušní bubínek, to znamená, že se mi do něj nesmí dostat voda. Bolí mě záda, teď ještě jak dělám toho číšníka, tak mě občas bolí rameno a jde mi to do krku, takže se mi to občas zablokuje. Upřímně můžu říct, a teď pozor, já se teď otužuji, ale potřebuji mít topení na 26, já si po práci potřebuju sednout na ten gauč a pustit si televizi,” objasnil Hranáč v podcastu STANDASHOW své důvody, proč nabídku nepřijal.

“Já jsem se sám viděl v té bouři na tom ostrově pod tou palmou, schoulený já nevím do čeho, já jsem prostě věděl během hodiny a volal jsem jim zpátky, že prostě ne, že se omlouvám, ale to nedám,” prozradil se smíchem a dodal, že ví, kde má limity.

Doporučený rozhovor s Martinem Hranáčem, který se dostal do povědomí, když se účastnil reality show VyVolení 2:

Hranáč má po VyVolených strach

Zároveň roli v odmítnutí nabídky hrála i zkušenost z reality show VyVolení 2. “Mám hrozný strach jít do jakékoli reality show po těch VyVolených. Hrálo tam samozřejmě roli to, že už jsem starý pán a že chci mít už klid, ale taky tam hrálo tu roli, že je to reality show. Já od těch VyVolených mám z reality show strach, protože tam se upisuješ k tomu, že dáváš svůj osud lidem, kteří si s tvým životem můžou dělat, co chtějí, a můžou to nastříhat, jak chtějí. Vlastně nemáš kontrolu nad tím, co pustí ven a jak budeš prezentovaný médii,” vysvětluje komik a profesionální číšník.

Další z hlavních důvodů, proč by znovu nešel před kamery, je to, že má strach, jak by ho lidé začali vnímat, protože on sám změnil názor na účastníky první řady Survivoru Shopaholic Nikol a Chili. “Měl jsem rád Shopaholic Nikol, protože mi přišla na tom Instagramu hrozně fajn holka, měla takový ten příjemný vibe, líbilo se mi, jak je miloučká, no a pak jsem koukal na ten Survivor a úplně jsem viděl ty intriky. Nic proti ní, já ji neznám, může být fajn a mohli ji právě sestříhat, ale je pravda, že od té doby, když ji někde vidím, stejně tak tu Chilli, tak je vlastně vidím tím pohledem, jak já jsem je viděl v tom Survivoru," dodal na závěr.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy