Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Stylista celebrit Jan Pokorný (†39) spáchal sebevraždu. Skočil z okna

Jan Pokorný a Simona Krainová.
Zdroj: Herminapress
+ Další 4 fotografie
Sebevražda

Módním světem otřásla obrovská tragédie. Teprve devětatřicetiletý stylista hvězd Jan Pokorný spáchal sebevraždu skokem z okna. Informaci přinesl web Blesk.

Včera po 20. hodině jsme vyjížděli k nálezu mrtvého těla ve vnitrobloku v ulici U Rajské zahrady. Muž narozený v roce 1983 utrpěl zranění neslučitelná se životem. Případ je prověřován jako sebevražda, byla nařízena zdravotní pitva,“ uvedl pro Blesk policejní mluvčí Jan Rybanský.

Tuto informaci následně potvrdila i mluvčí záchranářů Jana Poštová. Po 20. hodině jsme na žádost policie vyjížděli do ulice U Rajské zahrady, kde se nacházel 39letý muž po pádu z výšky. Bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem. Na místo vyrážela lékařská i záchranářská posádka, které pak vystřídal koroner,“ prozradila pro již zmíněný web.

Stylista Jan Pokorný patřil k nejznámějším a nejuznávanějším českým stylistům. Oblékal například Simonu Krainovou, Jitku Schneiderovou, Olgu Menzelovou, Renatu Langmannovou nebo Petru Svobodu.

Nejedná se o první případ, kdy stylista spáchal sebevraždu. Daniel Procházka v roce 2006 spolykal prášky z nešťastné lásky, jak tehdy informoval iDnes. Procházka oblékal například Lucii Bílou nebo Kateřinu Kornovou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy