Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Studená sprcha pro Harryho a Meghan: Královská rodina jim poslala jasný vzkaz

Oficiální snímek britské královské rodiny.
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
nová fotografie

Buckinghamský palác zveřejnil rodinný portrét nového krále Karla III, jeho syna prince Williama, který je prvním v řadě následníků trůnu a jejich manželek. Princ Harry a jeho choť Meghan však na fotce chyběli. Byl to záměr?

Fotografie krále Karla III a jeho ženy Camilly stojících po boku prince a princezny z Walesu Williama a Kate byl pořízen 18. září, pouhých 10 dní po smrti královny Alžběty II.

Členové královské rodiny jsou oblečeni v černém, protože snímek byl podle serveru The National pořízen, když truchlili pro královnu. Princ William na snímku stojí hrdě vedle svého otce a manželky princezny Kate, zatímco celá rodinná skupina hledí přímo do objektivu a usmívá se.

Královská rodina v ležérním stylu

Fotografie byla pořízena předtím, než manželé uspořádali v předvečer pohřbu královny v Buckinghamském paláci recepci pro světové vůdce.

Snímky byly také zveřejněny v sobotu, když Charles provedl jednu ze svých prvních oficiálních audiencí jako monarcha od konce královského smutku. Zajímavé na snímku je, že na něm všichni stojí v uvolněném stylu. Král drží svou choť kolem pasu a druhou ruku má dokonce v kapse. Podobně drží svého muže i Kate.

Nejdůležitější však možná je, kdo na snímku chybí. A to princ Harry a jeho žena Meghan. Symbolicky to tak ukazuje, kdo bude udávat v nové monarchii hlavní slovo. Nedlouho poté vyrukovali Harry s Meghan se svojí vlastní oficiální fotografií. Pořízena byla chvíli předtím, než oba dva vystoupili na pódiu na zahajovacím ceremoniálu One Young World Summit v anglickém Manchesteru.

V jednom záběru se Meghan dívá přímo do kamery a spojuje svůj prst s prstem prince Harryho, který se na kameru mírně usmívá. Další portrét, sdílený v černé a bílé, ukazuje pár z boku, jak se připravují na pódium a drží se za ruce, s propletenými prsty.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy