Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Stropnický a Žilková se dohodli na výživném pro Kordulu. Handrkoval se o každou korunu, přitom má úspory z politiky, říká herečka

Martin Stropnický a bývalá partnerka Veronika Žilková.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
rozvod

Manželé Veronika Žilková a Martin Stropnický žijí odloučeně už rok a půl, ale teprve nyní se jim podařilo podepsat dohodu o výživném na jejich společnou dceru Kordulu. Známá herečka pro eXtra.cz prozradila, proč byl tento podpis v jejich rozvodovém řízení tak zásadní a co nyní cítí ke svému brzy už bývalému manželovi.

Zásadní zlom

Herečka Veronika Žilková a velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický, se rozhodli, že nebudou záležitost jejich rozvodu již déle protahovat, a proto chtěli podepsat dohodu o výživném pro dceru Kordulu co nejdříve.

"Podepsali jsme dohodu o výživném a následném rozvodu," napsala eXtra.cz Žilková s tím, že právě tato dohoda je zásadním zlomem. "Bez ní bychom se ještě mohli soudit a odvolávat roky," dodala.

Nyní musí soud vše potvrdit a rozhodnout o nabytí platnosti. Známá herečka doufá, že se vše stihne do podzimu a další stání budou probíhat bez osobního kontaktu. "Průběh pro mě i dceru potupného soudu o každou korunu výživného mi způsobil konec lásky i úcty k manželovi a potvrdil nemožnost soužití," uvedla Veronika a dodala, že proto rozvod touto dohodou podepsala.

Starobní důchodce Stropnický

"Otec, který nechce dceru do střídavé péče, který zpochybňuje dceřiny alimenty i budoucnost dcery? Handrkuje se o korunky jako Harpagon z divadelní hry Lakomec, protože tvrdí, že je od července pouze starobní důchodce. Chudý starobní důchodce bez příjmu," popsala herečka podle jejího názoru absurdní spor.

A jaká je podle ní realita? "Starobní důchodce s milenkou 30+ a závratnými úsporami z politiky. Smysl života jsou děti, a když dceru vlastní vinou neviděl a nevyhledal rok a půl, tak neví, že nevyhrál, ale prohrál," míní hvězda českých filmů a seriálů. Sám Martin Stropnický, dříve herec, dnes velvyslanec, se k rozvodové kauze dlouhodobě nevyjadřuje.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy