Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Stres v MasterChef: Soutěžící se poprali o poslední zlatou zástěru. Vyhrát mohl jen jeden

Soutěžící se poprali o zlatou zástěru.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další fotografie
MasterChef

Poslední zlatou zástěru může vyhrát jen jeden. V díle plném stresu si tak o ni zasoutěžili soutěžící, které podporovali jejich rodinní příslušníci. Za Paolem stála babička, po boku Jitky pak třeba její děti. Kdo vytouženou trofej nakonec vybojoval? Budete překvapeni.

Rodinné dojemné momenty

Účastníkům reality show přišli pomoci s vařením i jejich nejbližší. Kuchařské zástěry tedy navlékli i rodinní příslušníci. Dojemné chvilky ale velmi brzy vystřídal kuchyňský stres. Za úkol dostali soutěžící uvařit do 75 minut jídlo inspirované svou rodinnou fotografií. Do spižírny navíc směli jít pouze jejich blízcí. Celý díl byl tak o to napínavější, že v něm vařily třeba i děti.

A díl se neobešel ani bez minidrama. Honza Punčochář (42) vyčítal Paolovi, že chce porotu zabít. Do holandského řízku totiž přidal spousty muškátového oříšku, který může být dle porotce ve velkém množství jedovatý. Kromě toho měl Paolo problém s majonézou, během její výroby se málem rozbrečel, ve výsledku si ale svým pokrmem vykouzlil velkou chválu a porotci jej označili za nejpovedenější.

Zlatá zástěra

Pouze čtyři autoři pokrmů se tak mohli poprat o poslední zlatou zástěru. Nejlepší jídlo podle porotců připravil Paolo, logicky proto do boje automaticky postoupil. Jako další zůstala u plotny Jitka, Petra a Besky.

Čtyři vybraní kuchaři se tedy museli chopit vařeček podruhé, tentokrát, aby ukuchtili pokrmy, které notoricky znají, ty ale měli kulinářsky povýšit na chuťové maximum. A to do šedesáti minut! Petra uvařila perfektního lososa, Besky vynikající arašídovou polévku, Jíťa dobře zvládnuté rizoto a Paolo boží tortellini. Jenže poslední zlatou zástěru může vyhrát jen jeden...a tím se stal i přes veškeré překážky a nesnáze u plotny právě Paolo!



Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy