Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Strašidelný Halloween: Bláhová jako vražedná panenka či Krejdlová jako modrý Avatar

+ Dalších 20 fotografií

Hvězdná halloweenská party byla plná žhavých i propracovaných kostýmů. V pražské Lucerně se konal bujarý večírek k oblíbenému hrůzostrašnému svátku. Některé celebrity zakryly pouze časti těla, jiní si dali na svém převleku pořádně záležet. Na místě nechyběla ani redakce eXtra.cz, která zachytila nejlepší outfity večera. 

Halloweenské party jsou v Česku oblíbené především mezi mladými, a to zejména proto, že se všichni můžou odvázat a převtělit do jiné role. Jinak to nemají ani známé tváře, které se tento rok na svých kostýmech divoce vyřádily. Někteří oblékli sexy kostýmky a jiní se spíše zaměřili na propracované převleky podle svých oblíbených postav.

Rozhovor s Angie a Pepou Kůrkou


Hvězdy převleků

Titul Převlek večera by zasloužila herečka Kateřina Bláhová, která si rozhodně dala záležet na tom, aby vyvolala v očích hrůzu. Kateřina se inspirovala panenkou Anabel ze stejnojmenného hororového filmu. Její dlouhé rudé vlasy se postaraly o to, že si na sebe kráska ani nemusela brát paruku. Make-up i tematické šaty se jí rozhodně povedly.

V oblíbenou postavu se převtělila i bývalá účastnice Superstar Adéla Krejdlová se svým přítelem sportovcem Josefem Jakabem. Ti ze sebe udělali postavy modrých Avatarů, též z filmového hitu. Na make-upu si pár dal záležet a kdekdo by je ani nepoznal. Celí modří a hlavně stále pořádně zamilovaní.


Odhalené kostýmky

Jak jsme již psali, žhavý, ale zároveň propracovaný božský obleček vynosila i novopečená maminka Angie Mangombe s partnerem. Jak pro eXtra.cz sama prozradila, oba kostýmy navrhovala sama. A i přesto, že influencerka odhalila své tělo po miminku, rozhodně jí je co závidět, kráska odhalila bujný dekolt i pěkné nohy.

Na bujarém večírku se objevil například i influencer Adam Kajumi se svou blonďatou kráskou, ta okouzlila v kostýmu Playboy králíčka. Událost si nenechal ujít ani Leo Beránek senior s kočičí snoubenkou, který vynesl zakrvácenou košili. Nechyběla ani srdíčka z letošní řady reality show Love Island.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy