Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Strach o Sophii Loren: Italská legenda upadla ve svém domě. Musela na závažnou operaci

Sophia Loren upadla ve svém domě v Ženevě a byla hospitalizována v nemocnici.
Zdroj: eXtra.cz/koláž, Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
Ošklivý pád

Ikona italského filmu Sophia Loren (89) byla urgentně hospitalizována v nemocnici. Podle informací Daily Mail upadla v koupelně svého domu ve švýcarské Ženevě a způsobila si těžké zranění – zlomeniny kyčle a stehenní kosti. 

Ještě na začátku měsíce se zúčastnila módní přehlídky italského návrháře Giorgio Armaniho. Tento víkend však skončila legendární herečka a ikona italského filmu Sophia Loren v nemocnici.

Podle informací Daily Mail upadla v neděli 24. září v koupelně svého domu v Ženevě a způsobila si zranění. Devětaosmdesátiletá herečka má zlomeninu kyčle a sériovou zlomeninu stehenní kosti. V nemocnici musela podstoupit operaci.

Synové jí jsou oporou

Operace nakonec dopadla dobře, jak prozradili majitelé restaurace, která nese jméno po Sophii Loren a kterou měla herečka v úterý 26. září slavnostně otevřít. Po úspěšné operaci bude muset absolvovat krátkou rekonvalescenci s následnou rehabilitací. Naštěstí vše dobře dopadlo a paní se s námi brzy vrátí. Celý tým restaurace Sophia Loren využívá této příležitosti a přeje jí brzké uzdravení,“ napsali majitelé na Instagram.

Synové herečky Carlo Jr. (55) a Edoardo (50) byli po jejím boku celou dobu jejího pobytu v nemocnici.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy