Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Štíbrová se chlubí obřím bříškem: Ty máš ale velké prso, píše jí Bendová

Nikol Štíbrová se pochlubila bříškem: Ty máš ale velké prso, napsala jí Alice Bandová
Zdroj: Se souhlasem Nikol Štíbrové
+ Dalších 5 fotografií
Těhule

Herečka Nikol Štíbrová (34) se na svých sociálních sítích nepřestává chlubit svým těhotenským bříškem. Tentokrát se ale postarala o dokonalý optický klam a fanoušky se jí povedlo dokonale zmást. Ti mysleli, že vyrazila na procházku bez podprsenky.

Princezna Droběna

Herečka Nikol Štíbrová (34) brzy přivede na svět svého druhého syna. Toho porodí partnerovi Petru Leitgebovi. Oba partneři si zatím čekání na miminko krátí tím, že svoje sociální sítě Nikoliným těhotenským pupíkem doslova zaplavují.

Prsa proklatě nízko

Není divu, brzy na svět přivítá malý Mates brášku, a tak si musí rodinka těhotenské fotky ještě pořádně užít. Jenže tentoktát se hvězda 3v1 trochu utla. Absolutně netušila, že se fotkou svého pupíku postará o dokonalý optický klam.

"Ježíši, ty máš ale velké prso," okomentovala fotku herečka Alice Bendová (47) a k ní se okamžitě přidali další fanoušci, kteří si mysleli, že Nikol vyrazila na procházku bez podprsenky. Na první pohled vypadala Nikol skutečně obdařeněji než obvykle. "Pánbůh požehnej, to je ale kus miminka," pochválila nakonec herečku jedna z fanynek, která pochopila, že ta obří boule na fotce je břicho, a ne ňadra.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy