Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Šteindler a Čtvrtníček jako drsní rockeři v seriálu Agrometal. Pagáčové museli vycpávat prsa

Petr Čtvrtníček a Milan Šteindler v seriálu Agrometal.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Dalších 6 fotografií
PREMIÉRA

Pořádný nářez, jaký tu ještě nebyl. To slibuje nový komediální seriál Agrometal od režiséra Karla Janáka (52) z prostředí typické české vesnice a s klasickými komickými postavičkami. V hlavní roli tahouna celého příběhu se představí Lukáš Příkazký. Ten k příležitosti uvedení na televizní obrazovky poskytl redakci eXtra.cz krátký komentář.

Hlavní postavou nového seriálu Agrometal bude průšvihář Lukyn, jehož ztvárnila vycházející hvězda českého seriálu Lukáš Příkazký (38). "Postava, kterou hraju, má průšvih, protože prošvihne výročí svatby. Na čerpací stanici následně vidí plakát, který informuje o soutěži amatérských kapel. Hlavním lákadlem je ovšem to, že vítěz soutěže získá motorku. Lukynovi se to zdá jako geniální nápad a myslí si, že případná výhra by vyžehlila problémy s jeho manželkou," prozradil herec Lukynův dokonalý plán pro eXtra.cz.

Pagáčové vycpávali ňadra

Příběh seriálu se odehrává ve fiktivní, typicky české vesnici Čertice, kde se kromě Lukyna setkáme i s mnoha dalšími vesměs komickými postavičkami. V těchto rolích se představila zvučná jména jako Kristýna Leichtová, Jaroslav Plesl, Matouš Ruml, Andrea Růžičková, Petr Stach, Ondřej Malý nebo Patricie Pagáčová.

Patricie si nedávno v pořadu Sedm pádů Honzy Dědka postěžovala, že o roli málem přišla, když se jí zmenšila prsa. "Pan režisér mě našel v době, kdy jsem kojila. Ale když se to točilo, už jsem nekojila, takže Panenka nakonec prsatá není. Nebo teda trošku jsme to vycpávali. No nevadí… Asi bylo blbý mě přeobsadit kvůli tomu. To by se možná dalo i zažalovat. Pan režisér to taktně nijak nekomentoval, ale nechal mě vycpat. Kostymérky pak přišly, že se vymyslelo, že dostanu řízky – tak se říká těm vycpávkám, takže to je potupný kompletně. Ale jinak to bude moc pěkný seriál," smála se Pagáčová, jak jsme před časem psali na eXtra.cz.

Čtvrtníček a Šteindler jako drsní rockeři

V Agrometalu bude kromě zmíněných také excelovat komediální dvojice Petr Čtvrtníček a Milan Šteindler. Tito dva neuvěřitelní herci se divákům představí jako rockeři s pořádným hárem a velmi ostrým jazykem. Když byli Šteindler i Čtvrtníček kompletně namaskovaní a oblečení, měl problém poznat je i štáb. Jak to všem slušelo, se můžete podívat do naší fotogalerie.

Seriál Agrometal bude dostupný na videopůjčovně prima+. Na televizní obrazovky ho TV Prima nasadí v sobotu 13. května ve 20:15 místo skončené krimi Zákony vlka, která podle Mediaguru předchozích pár týdnů ovládla tento večer se sledovaností 824 tisíc diváků starších patnácti let.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy