Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Štefanovo dojemné vyznání pro Zagorovou: Ať už jsi brzy doma, přeje si

Štefan Margita a Hana Zagorová.
Zdroj: profimedia
+ Další 4 fotografie
Výročí

Zítra, tj. 6. června oslaví Hana Zagorová (75) a Štefan Margita (65) „perlovou svatbu”. A jelikož se Hanička Písnička momentálně stále nachází v nemocnici, třicetileté výročí nebudou slavit doma. I přesto jí ale už nyní Margita vyznal na sociálních sítích lásku a dojemným příspěvkem zavzpomínal na jejich společnou svatbu. 

Operní pěvec Štefan Margita a jeho milovaná žena, zpěvačka Hana Zagorová oslaví 6. června třicet let od svatby. Jejich pohádková svatba se konala v roce 1992 v kostele sv. Jakuba na Starém Městě v 15:00hod. Samotný Obřad v nabitém kostele trval skoro hodinu, jak se píše na oficiálních stránkách Hany Zagorové.

A jelikož zpěvačka před několika dny omdlela a musela být převezena do nemocnice, výročí zřejmě budou slavit právě v nemocnici, nebo počkají, až Haničku pustí domů. „Zítra je to přesně 30 let, co jsme si řekli své ano! Zlatíčko moje, děkuju za všechny ty nádherné chvíle a za každý den strávený po tvém boku. Jsi ten největší poklad, který jsem mohl od pána Boha dostat. Ať už jsi brzo doma a můžeme to společně oslavit. Miluju tě! Tvůj Štefan,” napsal Margita na sociální sítě. K textu připojil také fotografii z oné svatby.

Zdravotní komplikace

Zagorová minulý týden upadla u sebe doma do bezvědomí a Margita jí musel zavolal záchranku. „Stalo se to tak, že jsme ještě ve čtvrtek minulý týden byli na obědě. Byla na kontrole, to taky dopadlo dobře. V sobotu jsme snídali. A pak se jí udělalo špatně, začala zvracet a pak se ten stav zhoršoval. Začala kolabovat a tak jsem okamžitě volal záchranu. Záchranáři tady byli do dvou minut. To bylo úžasný. A okamžitě ji odvezli do nemocnice,” uvedl pro ShowTime Margita.

Zdravotní stav Zagorové se začal zhoršovat poté, co v září 2020 dostala koronavirus s velmi těžkým průběhem, jak tehdy informovaly Novinky. Právě koronavirus znovu nastaroval její nemoc krve, kterou od dětství trpí. Od té doby si prošla nejen postcovidovým syndromem, ale před devíti měsíci rovněž upadla do bezvědomí, jak napsal iDnes.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy