Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Štefan Margita prozradil datum odloženého pohřbu milované Hany Zagorové

Štefan Margita a Hana Zagorová
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 20 fotografií
Hanička písnička

Štefan Margita konečně oznámil datum pohřbu Hany Zagorové. Ta má sice rodinnou hrobku na Vyšehradě, kterou nechala vystavět a kam přesunula i hroby svých rodičů, její urna se v ní ale stále nenachází. Má ji její manžel doma. Ve speciálním vysílání CNN Prima News Rok bez Hanky teď prozradil termín, kdy se popel jeho milované ženy konečně přesune do hrobky.

Já se prostě za to vůbec nestydím, že mám Hanku doma. Pořád mám tu urnu doma. Já ráno vstanu, jdu k ní, dám jí pusinku, pak si povídám, udělám si kafe a prostě tak je to každý den,“ přiznal Štefan Margita v rozhovoru pro Český rozhlas letos v lednu. Chyběla mu natolik, že si nechal její urnu doma, aby měl pocit, že má svou lásku stále nablízku. A už tehdy naznačil, že již nastal čas uložit ostatky své ženy do hrobu.

Termín pohřbu už je známý

Teď však zpěvák ve speciálním vysílání rok po úmrtí Hany Zagorové prozradil, že termín uložení urny je už vybrán. "Odehraje se v září, teď už to můžu prozradit," svěřil se při rozhovoru o jeho milované ženě reportérce. Který den se ale pohřeb odehraje, to neupřesnil. Štefan Margita také zmínil, jaké je to po roce bez jeho milované ženy a vzpomněl si na moment z koncertu Marka Ztraceného. Zmínil, že se vnitřně s Hankou ještě stále nerozloučil. "To vůbec nejde. Já jsem byl na koncertu Marka Ztracenýho, kterej byl úžasnej. A když promítal Hanku, pak máš pocit, že… A teď běžím za ní do zákulisí a jdu jí poblahopřát, jak byla úžasná,“ řekl v pořadu.

Vybudovala rodinnou hrobku

Jako by tušila, že její dny jsou sečteny, udělala Zagorová chvíli před vlastním odchodem zásadní rozhodnutí a uchýlila se ke koupi hrobky na pražském Vyšehradě. Následně sem přemístila i urny svých milovaných rodičů. Vždy měla jasno v tom, že chce být pochována v Praze, aby byla nablízku pozůstalým i svým fanouškům. Na hrob nosí fanoušci pravidelně květiny a drobné vzpomínkové předměty.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy