Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Štáfek a Ferencová v odvážné postelové scéně: Policie Hvar odstartovala s plnou parádou

+ Dalších 6 fotografií

Jako oheň a voda. Taková je ústřední dvojice nového seriálu Policie Hvar, kterou ztvárnili Jakub Štáfek (33) a Alžběta Ferencová (31). Ti to hned po seznámení pěkně rozjedou a rovnou skočí do postele, kde svedou bitvu o to, kdo z nich bude nahoře. Ukázku a rozhovor s těmito herci poskytla redakci eXtra.cz TV Nova.

Herec Jakub Štáfek si v novém seriálu televize Nova zahrál policejního kapitána Michala Pokorného, kterého by popsal jako chytrého primitiva, jenž může působit samolibě, ale i když si hraje na drsňáka, je to vlastně citlivý chlapík. "Michal je detektiv, ale jeho postupy nemají s realitou nic společného. Policie Hvar je směsice humoru a specifického žánru, který má diváky hlavně bavit. I ty postavy jsou spíš zábavné," vysvětlil Štáfek.

Štáfkova postava dělala v Čechách trochu potíže, a tak byla propuštěna. Respektive byl vyslán, aby vyšetřoval v Chorvatsku, protože Češi a Slováci na dovolených dělají mnoho problémů. Společnost mu by tedy měl dělat i nějaký ten vyšetřovatel ze Slovenska. Jeho parťačkou tak bude Ivana Štefániková, kterou si zahrála herečka Alžběta Ferencová. "Mezi námi je dobrá chemie. Kdyby mezi námi nefungovala, nefungoval by celý seriál. Může to znít možná hodně sebevědomě, ale na nás to stojí a s námi to padá," prozradil Štáfek.

Ferencová: Protiklady se přitahují

Postava Ferencové byla do Chorvatska vyslána, jelikož kolegům doma lezla pěkně na nervy. A na nervy nyní poleze i Štáfkovi. Přesto jim to nebránilo skočit spolu hned při první příležitosti do postele. "S Michalem jsou úplné protiklady. Ivana je z něho možná trochu nervózní, on z ní ale asi také. Ale brzy si uvědomí, že musí spolupracovat. A jak to tak bývá i v životě, protiklady se přitahují," vysvětlila Ferencová.

Ač jsou v seriálu úplně odlišní, ve skutečnosti si spolu kolegové moc dobře rozumněli. "Jakuba Štáfka jsem před touto rolí neznala jinak než ze článků a sociálních sítí. A přestože v seriálu ztvárňujeme protikladné charaktery, v reálném životě toho máme spoustu společného – podobné názory i vkus. Je to parťák, kterého jsem si vymodlila," prozradila Ferencová.

Seriál Policie Hvar vysílá TV Nova každou neděli ve 20:20.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy