Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 Victoria Velvet Survivor 2024 - aktuálně

Jakub a Nikol Ponerovi stojí za stylem Davida Pastrňáka: Sourozenci prozradili kolik stály jejich nejdražší šaty

+ Dalších 17 fotografií

Značka Poner, za kterou stojí sourozenci Nikol a Jakub, je na trhu již deset let. Dvojice pro tak významné výročí chystá velkolepou show na Letné, na které nebude chybět nejedna česká modelka, bývalá první dáma Dagmar Havlová a pravděpodobně i hokejista David Pastrňák, který patří mezi jejich věrné klienty. A co se všechno chystá? O tom a dalším se dvojice rozpovídala v rozhovoru pro eXtra ve svém pražském ateliéru.

Sourozenci Ponerovi nyní pilně pracují na vyladění posledních detailů k jejich nadcházející velké fashion show, která se odehraje na začátku června. Nepůjde však o tradiční módní přehlídku. Na Letné vyroste obrovské cirkusové šapitó.

"Nebude to klasická přehlídka, na kterou je každý zvyklý. Budou tam artisté, umělci, takže to bude taková jedna velká show," prozradil návrhář Jakub Poner. Přehlídku pak půjde řada slavných modelek jako například Simona Krainová, Taťána Kuchařová, Karolína Mališová či Nikol Švantnerová.

Poslední jmenovaná vynesla v minulosti i nejdražší šaty, které kdy Ponerovi vytvořili. "Šlo o šaty z křišťálů, které vynesla v Karlových Varech a vyšly tak na půl milionu."


Spolupráce s Pastrňákem

Celá akce bude příběhem sourozenců Nikol a Jakuba Ponerových, jak na své začátky vzpomínají? "Začínali jsme se spodním prádlem pro tanečnice. Museli jsme pracovat ve dne i v noci a stálo za tím velké odhodlání, chodit do nočního klubu, rozložit naše produkty na stůl a prodávat," řekla Nikol.

Ta za jednu z nejdůležitějších spoluprací považuje tu s Veronikou Kopřivovou a Jaromírem Jágrem na filmovém festivalu ve Varech. A když jsme byli u sportu, tak přišla řeč i na Davida Pastrňáka. "To už je vlastně kamarádská a milá spolupráce. Je nám věrný od začátku a i on by se měl také na přehlídce objevit," uvedl Jakub s tím, že od něj dostal i dres. Na probíhajícím MS v hokeji chtěl našim fandit v aréně, ale nepoštěstilo se mu, a tak sleduje zápasy z ateliéru.


Jejich služeb v minulosti využila i bývalá první dáma Ivana Zemanová. "Oslovila nás a domluvila si schůzku v ateliéru jako běžný klient. My jsme politicky nestranní, takže pro nás to byl klient jako každý jiný. Dělali jsme i pro Dagmar Havlovou," prohlásili a na otázku, zda něco plánují i se současnou první dámou Evou Pavlovou, odvětili, že se uvidí, co jim osud přinese.

Co se týče módy, nebyly Češky hodnoceny příliš dobře. Jak jsou na tom podle Ponerových nyní? "Myslím, že se to v Česku stále posouvá, a myslím, že jsme na tom mnohem líp než třeba v Německu. Když pojedete do Německa a podíváte se na to, jak se místní oblékají, tak ty české ženy jsou na tom mnohem líp." Celý rozhovor s Jakubem a Nikol si můžete poslechnout v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy