Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Soukupa čeká tichá domácnost: Zesměšnil svou skoro tchyni, Agátě se to líbit nebude

Veronika Žilková promluvila o výchově Jaromíra Soukupa a Agáty Hanychové.
Zdroj: Martin Procházka/Renata Bušková/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 5 fotografií
rýpanec do tchyně

Tichá domácnost čeká Jaromíra Soukupa (53). Ten se totiž opět postavil na stranu Martina Stropnického (65) a matku své partnerky Agáty Hanychové (37) definitivně potopil. Zatímco velvyslance v Izraeli označil za sexidola, Veronice Žilkové (61) dal za vinu jeho neúspěchy a ve své televizi o ní prohlásil, že jde o rozzuřenou bývalou manželku.

"Průser nastává v politice, když herci a zpěváci popustí uzdu svým politickým preferencím. Kde to úplně neskončilo průserem, je Martin Stropnický," začal moderátor a majitel TV Barrandov Jaromír Soukup v pořadu Jaromíra Soukupa VIP svět Speciál svou promluvu.

Sexsymbol a rozzuřená bývalá manželka

"On je sexidol mých vrstevnic a jejich maminek," nešetřil chvalozpěvy na Stropnického. "Mezi jeho partnerky patřila Veronika Žilková. U něj neskončil průserem politický, ale soukromý život. To by člověk nevěřil, jak soukromý život může těžce poškodit kariéru nadějného politika - respektive rozzuřená bývalá manželka," rýpnul si Soukup do Veroniky Žilkové, která je přitom matkou jeho partnerky Agáty Hanychové.

Není to přitom poprvé, co Soukup pěl chválu na Stropnického a srážel Žilkovou. "Já Veroniku Žilkovou nijak zvlášť dobře neznám, se přiznám. Teda trochu ji samozřejmě znám, je to milá paní. Ale takhle, do politiky mi mluvit nemůže," prohlásil na začátku října s tím, že si stojí za tím, že jakkoli Martin Stropnický opustil Veroniku Žilkovou, byl by bezvadným prezidentem.

Co tomu říká Veronika

Není přitom žádným tajemstvím, že je jméno Stropnického v rodině Žilkové přísně zakázané. Ač je herečka zase šťastně zadaná, otci své dcery Korduly stále neodpustila, že ji odkopl kvůli své o 35 let mladší podřízené z české ambasády v Izraeli. Navíc tak učinil e-mailem. V superlativech o něm nemluví ani Hanychová, která mu v jednom ze svých streamů na Instagramu vzkázala, že ji zklamal a už nikdy ho nechce vidět.

Když jsme se Veroniky Žilkové zeptali, co si o neustálém napadání ze strany "zeťáka" myslí, byla velmi stručná. "No comment," řekla redakci eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy