Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Soukup je po Slavících pro smích: Vojtek ho nazval panem Hanychem, další hvězdy ještě hůř

Jaromír Soukup.
Zdroj: eXtra.cz/Renata Bušková
+ Dalších 6 fotografií
reakce

Jaromír Soukup stále rozdýchává udělování cen Český slavík, kde padl vtípek i směrem k jeho jménu. Netrvalo dlouho, co se mediální magnát ozval zpátky přes svou TV Barrandov. Hámu nazval blbcem, slizounem a Pergnerová byla podle jeho slov během přenosu na drogách. Avšak vášnivé názory partnera Agáty Hanychové se celebrit nijak nedotýkají, naopak se nad jeho výroky velmi baví. Po Českém slavíkovi se nejen jemu, ale i jeho Agátě hromadně smějí na Instagramu. Přečtěte si, co o něm známé osobnosti píšou.

Český slavík byl i letos pikantní podívanou. Dokonce nechybělo ani několik úsměvných narážek směrem k osobnostem, které aktuálně hýbou světem médií. Moderátoři věnovali několik slov i Jaromíru Soukupovi a Agátě Hanychové.

Soukup se pustil do "slizouna" Hámy i Pergnerové "na drogách"

"Je super, že se toho (vysílání Slavíků, pozn.red.) ujala televize Nova a ne ta televize, co sídlí na Barrandově, protože v takovém případě bychom to mohli moderovat, jenom kdyby někdo z nás chodil s Jaromírem Soukupem," řekl Aleš Háma, což se mediálního magnáta dotklo natolik, že značnou část svého pořadu VIP Svět věnoval právě svým vytříbeným názorům na moderátory Českého slavíka.

"Háma mi přijde jako takovej mrňavej, slizkej chlapík. Arogantní. Ten druhej, ten Sokol, já nevím, říká se, že to nemá úplně vyřešený s holkama, klukama a podobně. Je možný, že to na něm zanechalo nějaké stopy," řekl hned na úvod přítel Agáty Hanychové. Nejdrsnější kritka však padla na Terezu Pergnerovou.

"Pak tam byla třetí, ta Pergnerová prý byla dřív na drogách, já si myslím, že v sobotu byla na drogách určitě. A říkala, že prej mně její manžel dá injekci. Prosím vás, ona má nějakýho manžela (podnikatel Jiří Chlebeček, pozn,red.), s kterým prý má dítě, a ten byl prej na drogách, anebo je veterinář, nebo já nevím, nebo doktor. Pak urazila Karlose Vémolu, který tam seděl. Druhej den jí to prý bylo líto, protože se vyspala pravděpodobně z toho tripu, na kterým byla," prohlásil Soukup.

Celebrity se Soukupovi vysmívají

Aleši Hámovi Soukupův proslov na TV Barrandov samozřejmě neunikl. Úryvek proto sdílel na svém Instagramu.

"Vlastně jsem pochopil Agátu, Jaromíre. Taky jsem se zamiloval," napsal s úsměvem k příspěvku, kde se rozjela pořádná diskuze, ve které se celebrity hromadně Jaromírovi i jeho Agátě smějí. Zdá se, že v rybníčku českého showbyznysu má tak Soukup z ostudy kabát.

"Tak to mi ho vyndej. Na to se nedá nic napsat. Pokud se nechci vyjadřovat jako pan Hanych," napsal Roman Vojtek. Zpěvačka Martina Pártlová si stručně, ale jasně rýpla. "Je to kokot," uvedla.

"A já ještě opravdu donedávna čekal, teď už jen spíš marně doufám, že si sundá tuhle šerednou masku, pod kterou se se smíchem objeví Kazma. Ježíš, to je tak krásná představa," podotkl herec David Gránský.

"To je hroznej vocas ten Soukup. Myslíš, Aleši, že na něj někdo kromě Agáty kouká?" zeptala se úsměvně atletka Zuzana Hejnová.

Herečka Michaela Maurerová pak zřejmě přišla na to, co Soukupa tak rozzuřilo. "Problém bych viděla v tom, že to nebyl Český slavík Jaromíra Soukupa. Ty musíš být ale nechutně skvělej, žes ho tak rozpinďouřil," podotkla.

Rozčilený Soukup pobavil i Mahulenu Bočanovou. "Álo? Tak ty jsi blbec? Tak to jsem opravdu netušila! A že já se vyznám," napsala. "Chudinka pan Soukup," dodala Nela Boudová.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy