Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Podivná smrt Matisse Kivleniekse (†24): Měsíc po MS zemřel při bizarní nehodě

Podivná smrt Matisse Kivleniekse (†24): Měsíc po MS zemřel při bizarní nehodě
Zdroj: Profimedia
Nešťastná náhoda

V pouhých čtyřiadvaceti letech zemřel lotyšský hokejový brankář Matiss Kivlenieks, který ještě před měsícem zářil na mistrovství světa. Jeho smrt zapříčinila bizarní nehoda. Sportovec zemřel kvůli pádu na beton poté, co se neúspěšně pokoušel utéct před nekontrolovatelným ohňostrojem v rámci oslav Dne nezávislosti. 

Lotyšský hokejový brankář Matiss Kivlenieks trávil oslavy Dne nezávislosti, které připadají na 4. července, v Michiganu. Zrovna byl s přáteli ve vířivce, když se ohňostroj po zapálení mírně naklonil a místo do vzduchu začal 'střílet' do lidí. Matiss chtěl s ostatními před palbou uprchnout, když v tom uklouzl a narazil hlavou o beton, uvedll britský Daily Mail.

Hasiči a záchranáři přijeli na místo kolem desáté hodiny večer a odvezli ho do tamní nemocnice, kde byl následně prohlášen za mrtvého. Náraz do hlavy byl tak silný, že ho mladý gólman nepřežil.

Život je křehký

Ještě před pouhým měsícem přitom Matiss zářil na mistrovství světa v ledním hokeji. V NHL hrál za Columbus Blue Jackets. „Život je velmi drahocenný a může být tak křehký. Obejměte své blízké ještě dnes. RIP Matissi, budeš mi velmi chybět,” napsal na Twitter generální manažer Columbusu Jarmo Kekalainen.

„Jsme šokováni a zarmouceni ztrátou Matisse Kivleniekse a během této zdrcující doby vyjadřujeme naši nejhlubší soustrast jeho matce Astridě, rodině a přátelům,” uvedl prezident hokejových operací v Columbusu John Davidson.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy