Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Smolný začátek Olgy Lounové na Dakaru: Bouračka hned první den!

Olga Lounová měla autonehodu na Dakaru.
Zdroj: Se souhlasem Olgy Lounové
+ Další 3 fotografie
Bouračka

Zpěvačka Olga Lounová (40) má ale pořádnou smůlu. Na Dakaru, kde se momentálně nachází, byla totiž účastnicí nehody. Do auta, v němž cestovala spolu s dalšími lidmi, totiž najela žena a způsobila nehezkou škodu, jak ukázala na sociálních sítích zpěvačka. Lounová naštěstí vyvázla bez zlomenin.

Zpěvačka Olga Lounová odjela do Saúdské Arábie, konkrétně na Dakar, kde se společně s dalšími zúčastní každoročně pořádané Rallye Dakar, tedy závodů off-road vozidel a motocyklů. Jenže hned první den se jim stala nehoda.

„Po příjezdu na hotel jsme s Davidem Suchařípou, Martinem Michkem a Martinem Mikulenčákem vyrazili vybrat hotovost v místní měně SAR a bohužel se náš řidič srazil s jinou řidičkou. Bohudík se nic velkého nestalo. Jen pár modřin se rychle zahojí,“ popsala exkluzivně pro eXtra Lounová. 

„Chudák řidička druhého vozu, její auto dopadlo mnohem hůř než to naše. Navíc měla velký adrenalinový šok. Třásla se, musela jsem jí hodně uklidňovat. Ženy v Saudské Arábii mohou řídit teprve pár let, takže říkala, že nehodu zažila poprvé,“ prozradila dále zpěvačka, která si tento zážitek bude určitě ještě dlouho pamatovat. Dodala také, že ještě ten večer musela celá její skupina na PCR testy. „Teď čekáme na výsledky, které rozhodnou, jestli se bzdeme moci závodu Rally Dakar classic zúčastnit,“ doplnila Olga Lounová.

Slova podpory

V komentářích se to ihned začalo hemžit lidmi, kteří Lounové drží palce a nechápou, jakou silou do nich musela žena vrazit, že si tak promáčkla auto.

Jejda, to do vás paní najela tankem? To je teda hezké, no. Tak snad už máte vybráno a dávejte na sebe pozor,“ napsala do komentářů na Instagramu jedna z uživatelek. „Tak to už máte nejhorší za sebou a teď už vše bez nehod,“ napsala uživatelka Jana. „Hlavně že je vše v pohodě a jste zdraví,“ napsal Martin.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy