Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Smaragdová ozdoba Varů Boková: Festivalové mejdany pojede rozdýchat na chalupu

+ Další 4 fotografie

Jedna z nejprestižnějších a nejnavštěvovanějších akcí roku odstartovala s velkou pompou a Karlovy Vary opět rozzářily slavné hvězdy české kinematografie, které si samozřejmě nemohly nechat ujít slavnostní zahájení Mezinárodního filmového festivalu. Jednou z nich byla i herečka Jenovéfa Boková, které to na červeném koberci obzvlášť seklo. 

Každý rok ve Varech

Herečka Jenovéfa Boková se letos rozhodně zařadila mezi dámy, které se staly opravdovou ozdobou letošního slavnostního zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Jednu z našich nejkrásnějších hereček čeká kromě zábavy i pár pracovních povinností. "Zdržím se tady dlouho, protože tady mám dvě premiéry, film Slovo a Velkou premiéru," prozradila krásná herečka, co ji čeká na letošním karlovarském filmovém festivalu.

"Do Varů jezdím pravidelně od svých šestnácti nebo sedmnácti let a vždycky chodím na filmy," řekla Jenovéfa, která patří mezi veliké filmové nadšenkyně. "Dřív jsem dávala i čtyři filmy denně, ale už od nějaké doby si říkám, že tak ty dva maximálně," dodala hvězda mnoha českých filmů.

Oddech na chalupě

Ale aby to nebylo jen o filmech, tak jsme chtěli vědět, jestli si herečka plánuje taky trochu zapařit. "Tak nebudu říkat, že ne, samozřejmě," přiznala Boková se slovy, že doufá, že bude dobrý program. Na zakončení 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu se ale prý už nechystá. "Na zakončení už pojedu radši na chalupu. Myslím, že to už tak bude dost dlouhé," řekla eXtra.cz herečka, která údajně plánuje na chalupě rozdýchat divoké karlovarské večírky.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy