Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Slunce vstupuje do vlády Blíženců: Panny budou mít rodinu na prvním místě, Štíři v práci povýší

Blíženci - 16. 3.
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
astro

Znamení, které nám bude vládnout až do letního slunovratu, jsou Blíženci. Slunce vstoupilo do tohoto znamení v sobotu 21. května přesně ve 3:23. Intuitivní, odvážní, ale i nerozhodní a přelétaví. Půjde o finance, patnerské vztahy i ty pracovní. Je to jedna z největších příležitostí letošního roku, jak si pro sebe urvat kousek štěstí a přijmout hojnost vesmíru. Co čeká v tomto období právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V období Blíženců se zaměřte na finance, právě v této sféře bude vaše nejsilnější energie. Máte potenciál změnit svou životní situaci a začít žít to, co si celou dobu přejete. Pozor si ale dejte na prokrastinaci. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy vám přejí v lásce a důležitých životních rozhodnutích. Pokud už dlouho toužíte po kroku a zároveň se ho obáváte, měli byste využít příležitosti a obrátit celou situaci ve svůj prospěch. V galerii najdete, co vás potěší.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Někdy musíte vyzkoušet, po čem toužíte, abyste možná nakonec zjistili, že to není pro vás. Jen tím, že život skutečně žijeme, se ho učíme také vychutnávat. A chyby k tomu bezesporu patří. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Buďte odvážní a přestaňte se neustále starat o to, co si o vás ostatní myslí. Právě přesvědčení, že musíte každému vyhovět, vám drží otěže, kvůli kterým se neposunete dál. V galerii najdete, na co se zaměřit.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Přichází váš měsíc, tak nepromarněte příležitost a pusťte se do toho, co vás baví! Někdy se největší radosti skrývají v maličkostech, které jste předtím ani neviděli. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy v tomto období mají.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Uvědomte si, že ta největší síla se skrývá uvnitř vás. Vezměte ji jako kouli světla, vnímejte její sílu a využijte ji tam, kde ji teď potřebujete. Všechno je to o hlavě a vašem přemýšlení. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V partnerském vztahu budete muset projevit mnohem více tolerance, než jste ukázali doposud. Bude se vám hodit ale i v pracovních vztazích, ve kterých dostanete příležitost ukázat, že svému oboru opravdu rozumíte. V galerii najdete váš tip.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ačkoliv to u vás není běžné, rodina u vás v tomto období bude na prvním místě. Konečně pochopíte sílu pouta a dovolíte si bezmezně milovat. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Mluvte pravdu a nemůžete se splést. Přesně vycítíte, kdo je vám blízký a kdo naopak. Možná přijde situace, kdy budete muset protřídit své přátele a nechat si kolem sebe jen ty, kterým můžete věřit. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V pracovních vztazích máte velkou šanci na povýšení, tak si to nepokazte tím, že teď začnete dělat svou práci napůl. Pokud skutečně dosáhnete jiné pozice, pravděpodobně se vám změní i agenda. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Potřebujete nabrat síly, a to nejlépe sami. Alespoň chvíli si dovolte být bez svých blízkých a ponořte se do svých myšlenek. Pomůže vám to najít směr, který už vám dlouhé týdny chybí. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Byli byste bláhoví, kdybyste si mysleli, že už se nemáte co učit. Čerpejte informace z těch stran, ze kterých k vám přichází, a dovolte si růst. Zůstat stát na místě bude postupně ničit vaši duši. V galerii najdete, na co se můžete těšit.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy