Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Slovenská Miss Leona Novoberdaliu pro eXtra.cz: Trvalo mi, než jsem dokázala přijmout svůj balkánský nos

Kralující královna krásy Slovenska 2020 Leona Novoberdaliu stejně jako Miss Czech Republic Karolína Kopíncová (23) pojedou zanedlouho bojovat o titul Miss World. Ještě předtím ale stihla nafotit sérii fotek s naší královnou krásy na zámku Jemniště a pro eXtra.cz promluvila o svém exotickém jménu, netradičním vzhledu a hejtech. 

Leona Novoberdaliu se stala vítězkou Miss Slovensko 2020, ale kvůli svému neobvyklému příjmení, které není typicky slovenské, schytává hejty od lidí prakticky od chvíle, kdy vyhrála soutěž krásy.

"Mám předky na Balkáně a moje kořeny sahají až do Turecka, takže ano, je to exotické jméno, ale já jsem se narodila na Slovensku, takže jsem čistokrevná Slovenka. A jestli mě někdo kvůli tomu hejtuje, tak jsem si řekla, jestli to je to nejhorší, co mi lidé vyčítají, tak klidně," řekla v rozhovoru pro eXtra.cz.

Leona byla pozvána na historicky první focení vítězek Miss Czech Republic a Miss Slovensko na zámek Jemniště.

"Pozval jsem na oficiální návštěvu České republiky kralující královnu krásy Slovenska Miss Slovensko Leonu Novoberdaliu. Leona stejně jako naše vítězka Karolína Kopíncová letí ze své krajiny na 70. ročník Miss World do Portorika. A historicky poprvé spolu vítězky Miss World CZ a Miss World SK nafotily společně editorial pro lifestylový magazín," řekl eXtra.cz kreativní ředitel Miss Czech Republic Sam Dolce.

Leona je nádherná žena, ale jako každá si najde něco, s čím je na svém těle nespokojená. "Vždy se dá něco zlepšit, ale já se konečně přijala taková, jaká jsem. Dlouhé roky jsem bojovala se svým balkánským nosem, ale už jsem ho začala oslavovat," dodává s tím, že zatím je na jejím těle vše přírodní, ale do budoucna se ničemu nebrání.



Související články

Další články

Nejnovější kauzy