Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Česťa Mázl ministrem zdravotnictví?! Lidé mají jasno, Arenbergera by z fleku vyměnili

Čestmír Mázl ministrem zdravotnictví: Lidé by Petra Arenbergera vyměnili
Zdroj: Martin Procházka / Profimedia / Koláž eXtra.cz
SATIRA

Ministr zdravotnictví Petr Arenberger je v poslední době předmětem společenské diskuze, řeší se, zda by měl kvůli svým machinacím s přiznáním a nepřiznáním nemovitostí odstoupit ze své funkce. Tím pádem přichází i spekulace o možných dalších kandidátech. Redakce eXtra.cz proto mezi svými čtenáři vytvořila anketu a její výsledek je až zarážející, jednohlasně zvolili lékaře Čestmíra Mázla ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Jméno šéfa zdravotnictví Petra Arenbergera je v posledních dnech často skloňované. Diskutuje se o jeho kontroverzních přiznáních a nepřiznáních nemovitostí. Někteří říkají, že by měl odstoupit, jiní, ať zůstane, že nejde o nic tak vážného.

Prezident Miloš Zeman konstatoval, že je Arenbergera připravený odvolat. Premiér Andrej Babiš chce po Arenbergerovi adekvátní vysvětlení situace, ale v krajním případě je prý připravený najít nástupce. „Nerad bych, ale určitě bych měl kam sáhnout,“ řekl.

Tým eXtra.cz neotálí a snaží se pomoci najít vhodné kandidáty! Redakce na Facebooku vytvořila anketu, kde se zeptala, zda by byl dle čtenářů webu lepším ministrem zdravotnictví slavný gynekolog ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Čestmír Mázl nebo stávající Petr Arenberger. Výsledky ankety jsou šokující!

Ankety se na sociálních sítích zúčastnilo okolo osmi stovek lidí, přičemž 745 z nich hlasovalo pro Čestmíra Mázla. A zbytek z nich reagoval smíchem. Pro Petra Arenbergera nehlasoval nikdo... V komentářích pod anketou lidé své rozhodnutí jasně potvrzují. Určitě Česťa Mázl nebo Určitě gynekolog Mázl zní v diskuzi pod humornou anketou. Přestože průzkum veřejného mínění, který redakce eXtra.cz vytvořila, je pouhou satirou, někteří už se přestávají smát. No, asi Česťa, ale ona ta celá situace přestává být vtipná...

Související články

Další články

Nejnovější kauzy