Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Slavní gratulují Milanu Peroutkovi ke coming outu: Přála mu bývalá láska Tomešová, přidala se i Lucie Bílá

Milan Peroutka: Reakce celebrit na svatbu
Zdroj: Herminapress.cz/Renata Bušková/koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
přiznání

Herec, moderátor a zpěvák Milan Peroutka před pár dny šokoval veřejnost, když do toho nečekaně praštil. Tajná svatba se konala v Chateau Mcely, své ano řekl pětadvacetiletému příteli Dominikovi. Netrvalo dlouho, než se Peroutka na svém Instagramu ke svatbě vyjádřil, a reakce celebrit na sebe také nenechaly dlouho čekat. 

Sympatický Milan Peroutka po utajované svatbě, která nakonec praskla dříve, než myslel, nedokázal dlouho mlčet a k situaci se vyjádřil na svém Instagramu. V nedělním příspěvku popsal své pocity a promluvil o veselce. Netrvalo to dlouho a pod příspěvkem se strhla lavina s přáními celebrit.

Vyjádřila se například Nikola Čechová alias Shopaholicnicol. “Moje lásky,” píše. Právě o jejich vztahu se před pár lety spekulovalo, když spolu moderátorská dvojice trávila poměrně hodně volného času a pořádně to mezi nimi jiskřilo.

Slova plná podpory

Reakce celebrit jsou plné podpory a přání všeho dobrého. “Láska je láska… Přeji hodně štěstí,” píše Lucie Bílá, ke které se přidává i herečka Míša Tomešová“Přeju vám nádherný společný roky. Připíjíme s rodinkou na vaše zdraví,” píše a přiznává, že právě Milan byl její první láskou.

Slova podpory také vyjádřili například Milanova blízká kamarádka Anička Slováčková či zpěvačka Olga Lounová, herecké kolegyně Patricie Pagáčová a Sara Sandeva. “Hlavně hodně štěstí, kluci,” píše i moderátor Honza Musil, který si sám musel projít comingoutem, když se rozhodl žít s mužem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy