Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Slavné ženy, které hořce litují svých plastik: Horor, vypadala jsem děsně, už nikdy víc

Slavné ženy, které hořce litují svých plastik: Horor, vypadala jsem děsně, už nikdy víc
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 7 fotografií
Uznaly chybu!

Některé celebrity své estetické zákroky vyzdvihují, jiné se k nim vůbec nehlásí a doufají, že si přifouklých rtů nebo dekoltu nikdo nevšimne. Pak jsou tu ale i ženy, které se rozhodly o nebezpečí plastických operací promluvit a přiznaly, že své někdejší přehnané honby za krásou těžce litují.

Kdybych jen tušila, co bude následovat!

"Nechala jsem si napíchat rty, ale vypadalo to hrozně uměle. Ten vzhled se mi vůbec nelíbil. Naštěstí se to asi za 4 měsíce samo vstřebalo a moje rty jsou zase normální," okomentovala svůj pokus o vylepšení vzhledu Jessica Simpson (40). U ní to naštěstí rty také skončilo. Pak jsou tu ale také expertky, které se vydaly pod kudlu opakovaně a teď už jim zbývají jen oči pro pláč. Nejsou si totiž vůbec podobné!

Donna z Beverly Hills ví svoje. "Kdybych jen tušila, že implantáty mohou ovlivnit produkci mateřského mléka, nikdy bych si je nenechala udělat," přiznala Tori Spelling (47), která je plastikami doslova proslulá. Prsní implantáty navíc její ňadra podivně pokroutily.

To cosi v zrcadle vůbec nevypadalo jako já

Podobnou zkušenost má i Victoria Beckham (46). "Nechte svoje prsa radši na pokoji," doporučuje všem ženám a dodala, že k operaci ji stejně jako spousty dalších žen vedl nedostatek sebevědomí. Implantáty si pak zase nechala odstranit. Dnes se navíc stydí za to, že plastiku popírala, přestože byla změna na hrudi očividná.

Monika z Přátel si na tváři postupem času vytvořila spoustu vrstev výplní. Po chvíli si už ale začala připadat jako maska a nechala si všechny výplně rozpustit. "Konečně zase vypadám jako já," ulevilo se Courtney Cox (56), která přiznala, že se bála stárnutí a toho, že kvůli svému věku nezíská dobré nabídky na role ve filmu. Ty jí ale pak stejně utíkaly právě kvůli jejímu nepřirozenému výrazu ve tváři.

Nemohla jsem hýbat obličejem

"Bohužel i já jsem zkusila botox. A jsem ráda, že jsem se ho zbavila. Konečně mohu zase hýbat s obličejem," oddychla si Nicole Kidman (53), která se ale dušuje, že to je jediný zákrok, který podstoupila. Nepříjemné vzpomínky na botox má i Cameron Diaz (48). "Obličej mi to změnilo natolik, že to vypalo fakt divně. Raději bych se sledovala, jak přirozeně stárnu, než vidět obličej, který vypadá, že mi ani nepatří," přiznala herečka. Stejnou zkušenost zmínila také Kim Kardashian (40). "Ve svém věku jsem botox rozhodně nepotřebovala," komentovala svou honbu za krásou a dodala, že se jí po něm udělaly pod očima ošklivé modřiny.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy