Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Slavná raperka se opřela do Madonny: Jsi pro mě zklamáním, vzkázala popové ikoně

Madonna se pustila do Cardi B. Ta si to líbit nenechala.
Zdroj: TikTok Madonny/Profimedia/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 10 fotografií
Osočení

Americká rapperka Cardi B (30) se ostře obula do pěvecké kolegyně Madonny (64). I když pro ni byla dlouhou dobu popovou ikonou, v současné době na kontroverzní zpěvačku změnila názor a vnímá ji jako obrovské zklamání. Cardiina popudlivá reakce vznikla na základě Madonnina stories na Instagramu, ve kterém se královna popu pustila do několika světově známých a slavných zpěvaček včetně ní. 

Madonna zřejmě neví, kdy přestat. Po jejím veřejném vyjádření na TikToku, že je lesbička, teď přišla opět s dalším skandálem. Na Instagramu se ostře pustila do slavných zpěvaček, mezi kterými se objevila i rapperka Cardi B. Ta si to však nenechala líbit a Madonně poslala odvážnou odpověď.

Madonna si začala jako první

"Je to už 30 let, co jsem napsala knihu S.E.X., která se stala inspirací pro kreativní vyjádření dnešních umělkyň," začala popisek Madonna ve svém stories na sociálních sítích. "Kromě fotek, na kterých jsem nahá, tam byly fotky mužů, jak líbají muže, žen, jak líbají ženy, a mě, jak líbám je všechny," pokračovala o knize.

"Strávila jsem několik let děláním rozhovorů s úzkoprsými lidmi, kteří se mě snažili zahanbit, protože jsem se stala mocnou ženou. Nazývali mě děvkou, čarodějnicí, kacířem či ďáblem. Nyní ale může Cardi B zpívat o svém WAPu (kontroverzní píseň z produkce Cardi B, pozn. red.), Kim Kardashian může zdobit obálku jakéhokoli časopisu svým zadkem a Miley Cyrus se může houpat na demoliční kouli. Nemáte zač, děvky," podepsala se Madonna pod ostrý příspěvek.

Reakce Cardi B

To samozřejmě otřáslo fanoušky a zatím jediná Cardi B si to ze zmíněných dam nenechala líbit. Na svém Twitteru sice Madonně odpověděla, ale svůj komentář poté smazala. "Této ženě jsem vzdala poctu tolikrát. Když jsem vyrůstala, poslouchala jsem jedině ji. Líbilo se mi, jak dokáže vyjádřit svůj názor, aniž by vkládala emotikony klaunů nebo tak," napsala třicetiletá rapperka. "Jakmile se prosadíte v oboru, pak tyto hudební ikony se opravdu stanou zklamáním," zakončila příspěvek Cardi B.

Tento menší spor má ale dobrý konec. Podle webu Pagesix Cardi B svým fanouškům oznámila, že si s královnou popu promluvila. "Mluvila jsem s Madonnou... Bylo to krásné," svěřila se Cardi. "Mějte krásný den a jezděte bezpečně," dodala na závěr. Po chvíli na Cardi B tweet reagovala Madonna. "Miluji tě @iamcardib!! Vždy jsem milovala a vždy budu," rozplývala se popová zpěvačka. Zřejmě tak je po bouři a fanoušci jsou z toho všeho a z vyjádření obou dam určitě velmi moudří...

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy