Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Slavná plastiková dvojčata jsou po smrti: Bratři zemřeli jen týden po sobě

Bratři Grichka a Igor Bogdanoff.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Další fotografie
Láska k plastikám

Dvojčata Igor (†72) a Grichka (†72) Bogdanoffovi patřili ve Francii k televizním hvězdám. Byli známí hlavně velkým množstvím plastických operací, které podstoupili. Před několika dny svět zasáhla smutná zpráva, Grichka ve věku dvaasedmdesáti let zemřel na onemocnění covid-19. V pondělí 3. ledna ho následovalo i jeho dvojče Igor, jak informoval Daily Mail.

Excentrické televizní hvězdy vystupující ve Francii, Igor a Grichka Bogdanoffovi, se proslavili již v osmdesátých letech, kdy účinkovali ve vědeckém pořadu Temps X. Následně však prosluli hlavně svou láskou k plastickým operacím.

Jenže v průběhu jednoho týdne sourozenci zemřeli. Ve středu 15. prosince 2021 byli oba přijati na jednotku intenzivní péče, protože se nakazili koronavirem. Grichka tomuto onemocnění podlehl 28. prosince a jeho dvojče Igor ho následovalo 3. ledna. Podle webu Daily Mail nebyl ani jeden z nich očkovaný.

Jejich společný přítel Luc Ferry je prý v minulosti několikrát nabádal, aby se nechali očkovat, ale vždy odmítli s tím, že „nikdy neonemocněli“ a „vakcína byla horší než nemoc.“

Pocházeli ze šlechtické rodiny

Dvojčata pocházela z aristokratické rodiny. Jejich otcem byl ruský malíř Yuri Michajlovič Osten-Sacken-Bogdanoff a jejich matka Bertha Kolowrat-Krakowská patřila ke šlechtickému rodu Kolowratů v Čechách. Během kariéry se proslavili hlavně výraznými plastickými operacemi na obličeji, ačkoli oni sami dlouhou dobu odmítali, že by nějakou plastickou operaci podstoupili. Měli botox, výplně a také řadu lícních a bradových implantátů.

Oba se navíc pyšnili doktorandskými tituly z teoretické fyziky. Jenže jakmile zveřejnili práci o teorii velkého třesku, vědci v ní objevili množství nesmyslů a smyšlenek.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy