Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Skoro nahá Verešová i k prasknutí narvaný dekolt Perkausové. Provokativní výstřihy a rozparky Česko-slovenského plesu

Odvážné róby z Česko-Slovenského plesu.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia/Pavel Dvořák
+ Dalších 23 fotografií
Odvážná móda

Plesová sezóna se blíží a s ní i jedna z nejdůležitějších událostí, kterou si nemůže nechat ujít snad žádná česká či slovenská celebrita. Řeč je o Česko-Slovenském plese, kam osobnosti vynášejí mnohdy opravdu odvážné róby. O tom se ostatně můžete sami přesvědčit v galerii.

Kdyby se rozdávaly ceny za nejodvážnější model, odnesla by si ho minulý rok modelka Andrea Verešová. Na Česko-Slovenský ples do Obecního domu totiž dorazila ve vskutku odvážné róbě. Zářivě bílé extravagantní šaty s volánovými rukávy, hlubokým výstřihem a opravdu odvážným rozparkem od slovenské návrhářky Jany Pištějové vzbuzovaly různé reakce. Verešové se rozhodně nedá upřít kreativita a nebojácnost s experimentováním. Příště by si však měla dát pozor na rozparek, v průběhu večera jí několikrát vykoukly kalhotky, což by se stávat nemělo (pokud to nebyl záměr).

Živůtek šatů nacpaný téměř k prasknutí ukázala v roce 2023 moderátorka Eva Hecko Perkausová, jejíž už tak výrazné poprsí se po narození prvního potomka zvětšilo ještě o něco víc. Zlaté šaty se zdobením v oblasti dekoltu a pasu vypadaly krásně a překřížení jim dodávalo nádech boho.

Mališová zahalená v luxusu

Modelka Karolína Mališová v roce 2022 vynesla opravdový luxus. Česká Miss Earth pro rok 2015 na sobě měla nejen bílé šaty, které kladly důraz na její přednosti, ale navíc měla rubínový set za neuvěřitelných 7,9 milionu korun.

Moderátorka Inna Puhajková se v roce 2019 odvázala a oblékla šaty od Sandry Mark. Ty vypadaly opravdu nádherně a Puhajková v nich navíc ukázala svůj dekolt, ovšem nijak nevhodným způsobem.

Doporučené video: Andrea Verešová promluvila o odvážné róbě.

Odvážná Mátlová

Zpěvačka Kateřina Mátlová v roce 2015 všechny přítomné překvapila rudými šaty s opravdu hlubokým výstřihem. V dekoltu se jí navíc třpytil diamantový šperk s drahým kamenem tanzanitem. 

Jaké modely vynesou české a slovenské krásky letos? O tom se přesvědčíme v sobotu 17.2. 2024.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy