Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Skandalista s modrou krví opět na veřejnosti: Královna se nad princem Andrewem slitovala

Princ Andrew: Zúčastní se bohoslužby
Zdroj: Profimedia
+ Další fotografie
Skandál

Princ Andrew (62) má za sebou spoustu skandálů, ale jeho matka, královna Alžběta II. (95), se nad ním přeci jen slitovala. Andrew se totiž další týden zúčastní děkovné bohoslužby za prince Philipa (†99), který zemřel v dubnu minulého roku. Informace přinesl web The Sun.

Bude to první veřejné vystoupení od doby, co princ Andrew zaplatil sedm milionů liber Virginii Giuffre (37). Ženě, která obvinila Andrewa z toho, že ji měl v nezletilém věku sexuálně zneužít. Jakožto šestnáctiletou je měl s princem seznámit sexuální predátor Jeffrey Epstein (†66).

Ačkoliv Andrew jakkoliv popíral, že by s Virginií něco měl, důkazy mluví jasně a na internetu dokonce existuje snímek, na němž stojí ti dva vedle sebe a Andrew ji drží za pas. Britský princ před pár měsíci zaplatil Virginii sedm milionů liber, aby stáhla případ sexuálního napadení, který byl vznesen v Americe.

Po delší době na veřejnosti

Královna mu následně odebrala všechny tituly i vojenská vyznamenání a zakázala mu se zúčastnit společenských akcí souvisejících s královskou rodinou. Nyní však The Sun potvrdil, že se princ Andrew přeci jen zúčastní děkovné bohoslužby za prince Philipa (†99), který zemřel v dubnu minulého roku. Princ Philip byl životní láskou královny Alžběty II. a otcem všech jejích dětí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy