Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Simona Krainová v rouše Evině posouvá hranice: Jdu si založit OnlyFans, provokuje

Simona Krainová: Úplně nahou fotkou provokuje škarohlídy
Zdroj: Se souhlasem Simony Krainové
+ Dalších 7 fotografií
simona krainová

Simona Krainová (50) si nedá pokoj. Nedávno rozdráždila fanoušky na sociálních sítích fotkou v průsvitném modelu, tentokrát se rozhodla posunout hranice ještě dál. Vytasila totiž úplně nahý snímek. K eroticky nabité fotce připojila i hashtag "fuck the haters", tedy jasný vzkaz všem kritikům.

Co si budeme povídat, Simona Krainová má božskou postavu, kterou dokazuje, že věk je jen číslo. Ačkoli má na sociálních sítích spoustu fanoušků, občas se najdou tací, kteří ji za eroticky laděné snímky kritizují. Stalo se tak před pár dny, kdy Simona zveřejnila fotku v průsvitném body, kde jí vynikly bradavky.

Sexy blondýnka si však s negativními komentáři příliš hlavu neláme. Místo aby se odmlčela, vytáhla ještě těžší kalibr - na Instagram dala fotku v rouše Evině, ke které připsala: "Ověřeno, zjistila jsem, že tady mám málo nahých fotek. Jdu si založit OnlyFans. With love." Po textu ještě následoval hashtag "fuck the haters", což je jasný vzkaz všem kritikům.

Reakce od sledujících

"Já mít vaše tělo, Simčo, tak chodím zásadně nahá," komentovala nový příspěvek jedna z fanynek. "Boží! Jen tak dál! Ať ty závistivé pipiny prasknou," přisadila si další.

Zatímco ženy vychvalovaly Simoninu odvahu a skvělé tělo, některé z mužů spíš zaujala slova o OnlyFans. " máš to OnlyFans? Od tebe si ho koupím," napsal k fotce jeden z komentujících. "Pak hoďte odkaz," doplňuje další sledující. Zkrátka Krainová opět zabodovala!

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy