Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Simona Krainová má co ukazovat: Rok před 50 tělo jak dvacítka, seknou jí i sluneční dioptrie

Simona Krainová umí prodat i dioptrické sluneční brýle.
Zdroj: Se svolením Simony Krainové a Orange Optik
+ Dalších 13 fotografií
KRÁSA

Modelka Simona Krainová (49) některé lidi překvapuje tím, jak na svůj věk vypadá, ale ono to není jen tak. Musí na sebe dbát, a to ve všech ohledech. I sluneční brýle nosí dioptrické, ale dost stylové. Jak jí seknou, na to se můžete podívat ve fotogalerii, pokud ovšem na chvíli odtrhnete zrak od jejího těla. Krainová fotkami pravidelně zásobuje svůj instagramový profil.

Simona Krainová: Bez dioptrií ani ránu

Sluneční brýle bývají leckomu pro zlost. Pořád se někde záhadně ztrácí, padají z obličeje a podobně. Jenže ono je možné taky si je nechat připravit od odborníků. Jen je třeba narazit na tu správnou oční optiku.

Modelka Simona Krainová miluje stylové brýle, zároveň ale potřebuje nosit dioptrické. Svěřila se proto do péče profíků z Orange Optik a spolupráce je podle ní výborná.

A ty, které jí vybrali, dokonale dokreslují její obličej, dávají ale i vyniknout přednostem každého z nás.

Vidí a je šik

„Pro mě jsou brýle součástí každého dne. Ať už se bavíme o slunečních nebo dioptrických, neudělám bez nich v podstatě ani krok,“ usmívá se Krainová. Sama ale nejdřív musela projít obdobím pokusů a omylů, než zakotvila tam, kde jí brýle sednou, a navíc se jí líbí.

Zrak je něco, o co musíme neustále pečovat. S rodinou jsme hledali odborníky, kteří to dokáží. A našli jsme je právě v Orange Optik,“ tvrdí, žena, která se s celou famílií nedávno přestěhovala za hranice. Sem tam se ale v republice ukáže a pak prý určitě využije síť skoro padesáti optik této firmy.

„Ceny jsou skvělé a perfektně se o nás starají. Opravdu doporučuji všem,“ dušuje se blondýna, jejímž slovům prostě nelze nevěřit…

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy