Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Simona Krainová (49) šla donaha: Provokuje lechtivým videem z masáže

Simona Krainová se svlékla do naha
Zdroj: Se souhlasem Simony Krainové
+ Další 4 fotografie
Postavička

Modelka Simona Krainová se nahoty rozhodně nebojí. Na svém Instagramu se svlékla před kamerou, zadeček jí zahaloval pouze ručník. Moderátorka na svůj věk vypadá naprosto božsky, ale není to zadarmo. Simona na své postavě dost dře a výsledky jsou vidět. Chystá snad modelka novou spolupráci? 

Nahá jen v ručníku

Modelka a moderátorka Simona Krainová to na Instagramu opět rozjela. Jakmile jen tělem zavlní, není potřeba topení. Blondýnka se ukázala, jak leží polonahá na masážním lůžku a nechává o sebe pečovat. Simona rok před padesátkou vypadá naprosto úžasně. Na své postavě také pečlivě dře. Svými výsledky se pak chlubí na sociálních sítích. Teď to vypadá, že kráska navázala novou spolupráci. O co jde, to se zatím neví.

Příležitostná herečka

Simona Krainová není jen modelka nebo moderátorka, ale je také herečka, která se objevila například ve filmech Kamarád do deště II, Byl jednou jeden polda nebo třeba Dvojníci. Jako herečka hraje spíš příležitostně, nicméně v těchto filmech se vždy ukázala jako sexbomba. Za svou postavu se nemusí vůbec stydět.

Žije mimo ČR

Blondýnka dlouhodobě spokojeně žije s manželem Karlem Vágnerem ml. Karel je synem hudebníka Karla Vágnera. Mají spolu dva syny Bruna a Maxe. Modelka tento rok učinila dost těžké rozhodnutí a se svou rodinou definitivně opustila Česko. Přestěhovala se do Dominikánské republiky, kde teď má nový domov. Právě z této destinace postuje na Instagram jednu sexy fotku za druhou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy