Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Šílená Výměna manželek nadzvedla diváky ze židlí: Věra krmila hada mazlíčky svých dětí. Hnus, nadávají lidé

Věra koupe děti pouze dvakrát týdně.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 5 fotografií
kritika

Nejnovější díl oblíbené reality show Výměna manželek dostal diváky do pořádného varu. Největší bídu na sociálních sítích schytala dvojnásobná maminka Věra z Prahy. Kvůli jejím výchovným praktikám i přístupu k domácím mazlíčkům na ní fanoušci pořadu nenechali nit suchou. 

Podivné zvyky

Středeční díl reality show Výměna manželek, která již řadu let patří k nejoblíbenějším pořadům na TV Nova, byl opět plný vypjatých situací. Temperamentní Nikola z Náchodu se přemístila do pražské domácnosti, kde vládne pevnou rukou Věra. Ta žije s Martinem, se kterým tvoří pár dvanáct let. Společně vychovávají dvě děti, desetiletého Míšu a sedmiletou Elišku. V jejich domácnosti panují poněkud zvláštní podmínky, například to, že děti se koupou pouze dvakrát týdně.

"Vy koupete děti každý den? Já je koupu dvakrát za týden. Oni nejsou tak špinaví a upocení, většinou si jenom umyjou ruce. Připadá mi to zbytečné," podivovala se Věra při příjezdu do nové domácnosti. Koupání ale rozhodně nebyla jedinou věcí, která byla na pováženou.

Věra dostala diváky do varu i svým přístupem k domácím mazlíčkům. "Doufám, že ji po odvysílání dnešního dílu místní sousedé dají co proto," vzkázala Věře na Facebooku Lucy. "To si říkáte, že už vás pomalu nic nepřekvapí za ty roky ve Výměně manželek, ale ano, překvapí, že i v dnešní době se dokáží přihlásit zvláštní individua," vyjádřila svůj názor Bohdana.


Diváci se bouří

Fanoušci pořadu v některých chvílích nemohli uvěřit vlastním očím. "Je to nebetyčná d*lina, ten její manžel je to samý. Myslím, že by měli chodit kanálama," má na Věru jasný názor Petra. "Neumím si představit, že bych své dceři vzal milovaného mazlíčka a hodil bych ho sežrat hadovi. To udělá opravdu jen dementní hovado," nevěřil svým očím Miroslav. "Morálně v pořádku není celá tahle rodina, takže asi tak," napsala Denisa.

"Hroznej díl. Šlo vidět, že v té rodině mají velkou přednost zvířata a cigarety před dětmi. Místo toho hada, kterej je úplně zbytečnej a krmí ho mazlíčky dětí, si nemohou dát do bytu jídelní stůl a židle, tak radši jedí na zemi. Té holčičky mi bylo hodně líto. Chudák, když přišla na hřiště, tak ani nevěděla co má dělat... Ale tak když Věra chtěla fyzicky trestat i cizí dítě, tak si radši nechci ani představit, jak to u nich doma v běžném životě chodí," vyjádřila se k nejnovějšímu dílu velmi obsáhle Nikol.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Výměna manželek

Výměna manželek je reality show, kterou od roku 2005 vysílá TV Nova. Manželky ze dvou rodin se na deset dní vymění, to vše pod dohledem kamer. Na konci pořadu se všichni zúčastnění setkají a zrekapitulují, k čemu během Výměny manželek došlo. Aktuální řada Výměny manželek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy