Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Šílená Výměna manželek: Diváky vyděsila Simonina minulost a fyzické tresty dětí

Simona si zase bude muset poradit na švédském maloměstě.
Zdroj: Se souhlasem Tv Nova
+ Dalších 13 fotografií
reakce

Pořádnou dávku emocí si dnes vychutnali fanoušci pořadu Výměna manželek na TV Nova, kteří se prostřednictvím televizní obrazovky přesunuli z ostravského sídliště až do menšího města ve Švédsku a naopak. Jak na novou epizodu reagovali na sociálních sítích?

Z Ostravy do Švédska

Diváci oblíbené televizní reality show Výměna manželek se mohli podívat na osudy dvou rodin, které si vyměnily své paní domu. V premiérovém dílu nové řady se fanoušci pořadu mohli seznámit s rodinou devětatřicetileté Simony a jejího o rok mladšího manžela Michala, kteří žijí na ostravském sídlišti.

Do Ostravy se z malého švédského města Söråker přesunula čtyřicetiletá Mirka, která žije se svým manželem Honzou. Mirka se označuje za workoholičku a podle jejího muže je tak trošku perfekcionistka, což mezi nimi občas vyvolává konflikty.

Pro Simonu, která je maminkou několika vlastních i nevlastních dětí, je přesun do daleké severské země poměrně náročný. Musela se zde vypořádat s mnoha věcmi, které jsou pro ni nové, a to i co se týče výchovy malého Tadeáše a jeho mladší sestřičky Terezky. Blondýnka z Ostravska si tak občas sáhla až na pokraj svých sil.


Překvapení diváci

Simona se ve Výměně manželek svěřila i se svou minulostí, k níž se vyjádřila i řada diváků na Facebooku. "Nemusela hned chlastat, ale třeba měla špatnou psychiku a musela jít do léčebny. Ale to já nevím, jen bych hned neříkala drogy a chlast, mohla mít nějaké sklony, a proto to třeba nezvládala s dětmi... Těžko říct," vyjádřila svůj názor na Simonin příběh Tea.

Jiní diváci byli dost překvapení, že Simona netuší, kde se Švédsko vůbec nachází. "Jak může někdo mít 5 dětí a nevědět, kde je Švédsko?! Proč je těmhle lidem dovoleno se množit?" vyjádřil svůj názor dost drsně Jakub. "Má 5 dětí, ale neví, kde je Švédsko... Tohle nevědět v jejím věku... Docela ostuda..," podivoval se nad Simoninými nedostatky v zeměpisu Maurice.

Diváci se podivovali i nad tělesnými tresty. "Tady se to bez facky nebo pohlavku občas neobejde. Pán přiznává, že jako rodič selhává. Možná by zjistil, jaké to je, když by ho pohlavkovala ta Slověna, když by se choval on k dětem tak, jak se jí nelíbí. Ale to je česká nátura...," vyslovil své znepokojení Patrik.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Výměna manželek

Výměna manželek je reality show, kterou od roku 2005 vysílá TV Nova. Manželky ze dvou rodin se na deset dní vymění, to vše pod dohledem kamer. Na konci pořadu se všichni zúčastnění setkají a zrekapitulují, k čemu během Výměny manželek došlo. Aktuální řada Výměny manželek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy